| Corsi a întrebat:

Cred ca iubitei mele îi place de un prieten de al meu. De când le am făcut cunostinta, îmi spune mereu când vine pe la mine sa îl chemam și pe el sau sa mergem la el, aduce vorba de el destul de des, chiar merge pe la el când e la mine în timpul săptămânii se pune lângă el când plec și chiar îl atinge des și nu o deranjeaza dacă și el o atinge, mai mult ca un prieten sa spun, ce indicii ar mai fii sa aflu dacă e adevarat sau nu atunci când suntem toți 3 în aceeași camera?

6 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Frate inimii nu-i poti poruncii! Poate e ceva de moment si o sa-i treaca dar fi pregatit pentru o despartire... happy

| Mădăd26 a răspuns:

Intreab-o direct, spune-i ca ai observat si tu ca aduce vorba mereu de el, ca ii place prezeta lui etc si o sa vezi reactia ei.

| SG1995 a răspuns:

Da îl place, și dacă ești dispus să-ți sacrifici relația, ar trebui să le faci lipeala.

| AriKristine a răspuns:

Vorbeste cu ea, spune-i ca ai observat ca il place pe prietenul tau (e evident) si vezi ce zice. Daca recunoaste poti sa le urezi o viata fericita, daca nu mai asteapta si vezi cum se comporta. Asta e, se intampla, viata nu-i dreapta dar ce poti sa ii faci?

| Anna121 a răspuns:

Il place mai mult ca sigur. De ce n-o intrebi direct? Sau print-un mesaj daca iti e greu s-o intrebi fata in fata.

| ValentinGeorge a răspuns:

Nu ai cum sa fortezi o persoana sa ii placa de tine. daca ei ii place mai mult de el, chiar nu ai ce sa faci, iti gasesti pe cineva care te place in aceeasi masura. legat de ei doi, esti si tu, si ei intr-o situatie dificila, tu pentru ca te gandesti ca e ceva in neregula cu tine etc, cand de fapt nu e asa, doar s-a intamplat poate ei sa se potriveasca mai bine si ei pentru ca esti prieten pentru el si iubit pentru ea.