| Missy_4860 a întrebat:

Cred ca iubitul meu e suparat pe mine dintr-o prostie.De 1 zi si cateva ore nu am mai vorbit(avand in vedere ca vorbeam zilnic). Ar trebui sa'l bag in seama sau sa'l las pe el? Mersihappykiss

Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Daca el e cel suparat, ar trebui sa-l faci sa inteleaga ca greseste si sa nu-l lasi asa. Chiar daca cedeaza acum, problema in mintea lui va ramane nesolutionata si mai tarziu va fi mai grav.

4 răspunsuri:
| Blaiiir a răspuns:

Pai nu stiu... poate ar fi mai bine sa il suni sau sa va intalniti si sa il int de ce s-a suparat. Spune-i ca nu a fost cu intentie si ca iti pare rau:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai spune-ne motivul si nou sa putem sa ne dam cu parerea.

| ralucagld a răspuns:

Nu se merita sa va faceti ambitii mai ales din prostii.aceste mici certuri la un moment dat se vor acumula si veti avea probleme. cel mai bine e sa discutati despre asta. iar daca el considera ca tu esti de vina. ok, fa tu primul pas si daca ajungi la concluzia ca este asa cum spune el cere-ti scuze si aman2 va veti simti mult mai bine ca ati trecut peste asta tongue

| Andra_9758 a răspuns:

Poate ca lui acea prostie despre care zici u, lui i se pare o problema mai grava :-s ia si suna`l big hug nu-l lasa sa fie suparat :*