Fii langa el, iubeste-l, alinta-l, intelege-l, spune-i ca poate vorbi deschis cu tine despre asta ca ai sa intelegi. Ajuta-l tu sa o uite.
Banuiesti doar. vorbeste cu el si daca recunoaste nu mai are nici un rost sa mai stai cu el, nu cred ca iti convine sa fie cu tine si sa se gandeasca la alta
La cineva la care ai tinut cu adevarat incerci sa renunti fiindca e imposibil uneori intamplandu-se multe...adica si eu am tinut la un baiat iar acum sunt cu altul dar mereu cand vb cu fostul mai simt acei fluturasi asta inseamna ca e prima mea dragoste...cum ar venii.
ei bine probabil asa e si la el stiu ca nu te simti bine si probabil te simti luata de proasta dar nu e asa sunt sigura ca tine si la tine doar ca e greu sa uiti pe cineva la care ai tinut mult...incearca sa nu pui atatea sentimente in relatie sa nu te amagesti si lasa-i timp sa fie sigur pe el ce simte
Demonstreaza-i ca tu esti peste fosta lui iubita.Alinta-l,intelege-l,petreceti timp impreuna, vorbiti, fa-l sa o uite Cui pe cui se scoate, crede-ma
Sa-l convingi ca tu esti mai speciala decat ea prin gesture. Succes!
Ar trebui să vorbiți deschis despre problema asta și să ajungeți la un acord.