| Lost_4608 a întrebat:

Cred ca l-am pierdut de mult timp, dar eu nu ma pot impaca deloc cu lucrul acesta. L-am iubit foarte mult si mi-e foarte greu sa renunt la el, sa nu ma mai gandesc deloc la el, mai ales ca il vad in fiecare zi.Problema este ca niciodata nu am avut curajul sa ii spun ce simt pentru el, iar acum stiu ca este prea tarziu sa o fac si nici nu mai am sperante. L-am iubit si m-a durut mult sa-l vad cu alte fete, dar nu i-am spus nimic.Totusi,ce pot face? Care ar fi solutia cea mai potrivita pentru a iesi din acest impas?

5 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Sa-ti iei inima in dinti si sa vb cu el!
daca nu l-ai avut niciodata, nu ai cum sa-l pierzi!
vb cu el...vezi c sp!

| Dizzydizz a răspuns:

Sa ii spui acum inainte de a fi si mai tarziu.niciodata nu se stie. daca si el te place in secret?
bafta

| pfff a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie, putem vb pe mess? id meu popik44 te astept sa povestim

| VreauMacaroane a răspuns:

Mai bine mai tarziu decat niciodata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragă Allierose, dragoste din milă nu există. "L-am iubit foarte mult şi mi-e foarte greu să renunţ la el..."
Dacă simţi că este nevoie să-i spui ceea ce ai pe suflet,spune-i,dar există riscul ca el să nu mai simtă acelaş lucru şiii...iar vei suferi. Decât să te supui la o altă dezamăgire,mai bine zâmbeşti când îl vezi,discuţi normal cu el şi-ţi vei de drum. Este foarte important să nu mai priveşti în trecut,oricât de dureros ar fi, treci peste, "calcă-l" în picioare şi arată-le celor din jur că ştii să lupţi. Fi TU! Atât şi nimic mai mult. Ai grijă de tine, o seară de vis.