| oly_7105 a întrebat:

Cred ca m-am indragostit de un baiat care nu ma cunoaste, cum as putea sa fac sa ajung in cercul lui de prieteni si mai ales la el? Suntem in acelasi liceu, el e mai mare cu un an decat mine si s-a transferat la mine in liceu de doar 2 saptamani...si problema e ca nu stiu cum sa il abordez...va rog sa imi dati niste idei big grinhappy

4 răspunsuri:
| PufoseniePufoasa a răspuns:

Punete bine cu niste pr de a lui si zii (prietenullui) sa te bage in grupul lor de prieteni si cine stie...

| steamy a răspuns:

Deci incearca sa afli cat mai multe lucruri despre el,ce face dupa-amiaza,unde merge ce ii place sa faca in timpul liber, etc dupa care cauta un prieten in comun si va organizati o intalnire inn liceu, adica ca si cum ar fi din intamplare.prietenul in comun il saluta si te prezinta,asa tu vei incepe sa il saluti,ii iei id de mess, contactul de facebook, incepeti sa vb si asa o sa deveniti prieteniwinkingdupa care o sa fie faza a 2awinkingwinking

| Shagun a răspuns:

Simplu faci rost de id ca doar pe mess e cel mai simplu sau cazi din greseala in bratele lui

| Angel18Inna a răspuns:

Nu trebuie o tehnica anume...depinde unde va intalniti, daca sunteti pe coridoarele liceului il saluti si restul vine de la sine, sau
poti sa organizezi o iesire in oras si inviti si d la el din clasa...bafta