Mai bine nu... ai sa-i pierzi pe amandoi. ia mai ine pune mana pe carte, ia vesi, doare? numai bine
Multumesc aveam nevoie de asta.Stii invat in Italia si nu-i usor stii?
Imi imaginez. dar vezi tu, cu putin creieras si multa vointa, n-o sa fie nici prea greu, sunt sigur. stiu cum este sa inveti in strainatate si sa-ti doresti ceva. acum, sunt rezultatul propriilor experiente si vointe. ceva creier si realizarile vin de la sine. numai bine si mult succes
Ok
Pai nu e chiar greu, trebuie doar sa intelegi cum.In primul rand fii cat mai aproape de el, adica atrage-i mai multa atentie.Dar trebuie sa intelegi, caci baietii trebuie sa faca primul pas, de aceea doar arata-i, daca nu poti sa-i spui.Hm,sunt si de acord cu xanderblackx, totusi e mai bine sa inveti si il vei uita(daca iti va placea sa privesti cartea).
Eu zic sa incerci sa il uiti rapid pe tipul respectiv si sa treci mai departe...
Nu se merita sa te certi cu o prietena pentru in baiat care poate nici nu te place...
Parerea mea.
Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea sa vezi daca si ea simte ceva pentru el, si daca vrea ceva cu el."Asa ca intre fete"... daca vezi ca si ea simte ceva pentru el ceva... mai bine las-o asa nu se merita sa te certi cu ea pentru el, baiati mai sunt o sa iti mai placa si alti :]
Funda?
loveiubire întreabă: