| marsy a întrebat:

Cred ca m-am indragostit peste ureki! Ma gandesc la el in fiecare minuta... Petrec timpul mereu alaturi de el. sintem kolegi de banca. kl 11
El s-a indragostit pentru prima oara in viata sa! Avem o relatie seroasa, ne respectam, sintem impreuna de 3 luni.Nu vad pe nimeni imprejurul meu. si nici nu imi pasa de nimemi! Mi-e frica sa nu o iau razna. nu ma mai pot controla!
Mai este cineva in asa stare ca mine? big grinlove struck
v-am pupat!
daca cine vrea sa-mi vorbeasca cite ceva despre viata amoroasa... este f bine!

Răspuns Câştigător
| myworldis5784 a răspuns:

Am 3 ani de cind sunt cu iubi a meu, insa ma gindesc mereu la el.pe scurt pot spune ca gindul meu oriunde si oricind este la el.
Nu Nu am obosit inca in 3 ani si nu o sa obosesc deoarece el este izvorul meu de energie, unicul meu!
Cind am nelamuriri sau imi e greu pe suflet el simte ca ceva la mine nu merge si discutam mereu discutam si chiar si daca nu vreau sa ii zic ce problema am, el oricum stie ca pe mine ma apasa ceva!
Stie sa zica un Te iubesc la momentul potrivit, a iubi nu inseamna numai pasiune si fluturi in stomac, a iubi este a lacrima, a spera. a suferi si a te gindi la cel de linga tine ca si cum te gindesti la tine!
Am devenit mult mai puternica, iubirea lui m-a facut sa trec peste multe.si simt ca istoria asta va avea un sfirsit fericit!
Este minunat sa iubesti si ma bucur enorm pentru tine Dinulya sper sa mergeti inainte doar asa!
Multa bafta Scumpete

8 răspunsuri:
| User a răspuns:

Cred ca te-ai indragostit, cred ca da, da, dalaughing

Esti pe duracell de te gandesti la el in fiecare minut? Eu gandesc o data la 3 ore si tot obosesc. tu cum faci fata in ritmu' asta?!

| SufletDeCopil a răspuns:

Buna. Felicitari tu si prietenul tau sunteti facuti unul pentru altul.happy. Daca va iubiti asa de mult nu vad ce ar merge rauwinking. Sunteti cuplul perfect. Continuati-o asa, viata va rezerva multe surprize.love struck Succes!kiss

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Felicitari, aveti grija de voi!

| constantyna a răspuns:

Da, eu sunt in stare sa ma gandesc tot timpul la iubitul meu, dar ma controlez, caci trebuie sa am "capul pe umeri", la servici si oriunde, insa, undeva, in adancul sufletului meu, totdeauna este el(as vrea sa fiu cu el tot timpul). Nu o iei razna, asa e dragostea. Dar trebuie sa vezi bine in jurul tau, ca sa vezi pe unde mergi si incotro o iei(calea vietii tale, a voastre de fapt!). Continuati studiile, ele va vor permite sa castigati "o paine", poate veti hotara sa intemeiati o familie.

| Antonimu a răspuns:

@myworld: ma gandesc cu teama la ziua cand te vei desparti de iubitul tau sad

Odata si odata tot se va intampla, fie ca vrei, fie ca nu... sad Si eu am o iubita, si la fel ca tine, imi iubesc enorm jumatatea... nu vreau sa fiu pesimist, dar stiu ca orice inceput mai devreme sau mai tarziu va avea un sfarsit sad

| marsy explică:

Alynu stiu @ hai sa fim mai optimisti. Sa traim clipa, fericirea, Stiu ca toate au un sfirsit. dar totusi traim cu speranta in suflet love struck

| Antonimu a răspuns:

@dinulya - mie mi s-a luat deja oh go on

| Aia cu cap mare a răspuns:

Ase paul, zai tu!laughing