Bineinteles ca DA din moment ce exista posibilitatea ca orientarea ta sexuala sa fie de bisexuala. Nu este nici rusinos nici imoral sau lipsit de etica de a fi de accord cu asa ceva sau de a nu avea prejudecati de aceasta natura. Multa sanatate!
Sa inveti sa scrii gramatical! Sa cauti un duhovnic ca sa te scape de pacatul asta. Vad ca e la moda sa experimentati tot felul de lucruri diavolesti si care va pateaza sufletul curat...
De cand sa iubesti este un pacat? Eu ma gandeam ca pacat e cand ii faci cuiva rau. Si poate ca nu ma mai atrag baietii deoarece pe care i-am cunoscut pentru o relatie au fost niste nesimtiti.
Pana nu experimentezi o relatie cu implicatie emotionala sau nu cu o fata nu poti fi sigura 100 la % ca esti bisexuala sau doar bi-curios. Deci ar trebuie sa incerci sa cunosti fete bi/lesbi sa vezi in ce masura te atrag fizic si daca ti ai dori cu vreuna o relatie sexuala si/ sau emotionala. Unele persoane isi dau seama de timpuriu-eu pe la 14-15 ani- de orientarea sexuala altele descopera pe parcurs ca au atractie si fata de persoanele de acelasi sex.Nu i nimic anormal sa te simti atrasa si de persoanele de acelasi sex. Pana la urma dragostea nu are gen. Numai bine