Bineinteles ca DA din moment ce exista posibilitatea ca orientarea ta sexuala sa fie de bisexuala. Nu este nici rusinos nici imoral sau lipsit de etica de a fi de accord cu asa ceva sau de a nu avea prejudecati de aceasta natura. Multa sanatate!
Deci, contul tau arata ca esti baiat... acum explica-mi si mie cum este cu "poate sunt bisexuala" daca spui ca te atrag femeile, cand asta ar trebui sa fie normal, cand esti baiat?!
Sau tu uiti de la mana pana la gura, ce declari azi si ce ai declarat ieri?
Uite aici intrebarile tale:
https://www.tpu.ro/utilizator/aavghd/intrebari/
Dupa cum am mai spus si in alte ocazii, contul acesta nu este folosit doar de o persoana. De data asta intrebarea a fost pusa de o fata adica eu
Ce credibilitate ai daca azi esti baiat si maine fata?
Sa-ti creezi un cont pe TPU dureaza 2 minute, si nu vad nici un inconvenient sa nu o faceti, doar creind confuzie, sau batandu-ti joc de oameni cu minciunile postate.
Personal, cred ca esti doar unul singur, care inventeaza povesti!
Si ce te deranjaza mai exact?
De fapt, nu sunteti mai multi care folositi contul asta, doar 1 singura persoana cu personalitati multiple, pentru ca, nici o alta persoana sanatoasa la cap, nu ar declara saptamana asta una si cealalta altceva.
Stiu, este o problema psihica grava, personalitatile astea care ies la iveala... si preferintele lor sexuale, exact ca in cazul tau.
O parte din cei bolnavi, nici nu vor sa recunoasca asta, dar altii o stiu bine si incearca sa o mascheze.
Nu stiu cat realizezi tu, dar te sfatuiesc sa mergi la medic, si sa ceri ajutor.
Citeste postarile din urma si vei intelege cat de bolnav esti!
Bine draga, multumesc de sfat? te pup
Sa inveti sa scrii gramatical! Sa cauti un duhovnic ca sa te scape de pacatul asta. Vad ca e la moda sa experimentati tot felul de lucruri diavolesti si care va pateaza sufletul curat...
De cand sa iubesti este un pacat? Eu ma gandeam ca pacat e cand ii faci cuiva rau. Si poate ca nu ma mai atrag baietii deoarece pe care i-am cunoscut pentru o relatie au fost niste nesimtiti.
Pana nu experimentezi o relatie cu implicatie emotionala sau nu cu o fata nu poti fi sigura 100 la % ca esti bisexuala sau doar bi-curios. Deci ar trebuie sa incerci sa cunosti fete bi/lesbi sa vezi in ce masura te atrag fizic si daca ti ai dori cu vreuna o relatie sexuala si/ sau emotionala. Unele persoane isi dau seama de timpuriu-eu pe la 14-15 ani- de orientarea sexuala altele descopera pe parcurs ca au atractie si fata de persoanele de acelasi sex.Nu i nimic anormal sa te simti atrasa si de persoanele de acelasi sex. Pana la urma dragostea nu are gen. Numai bine
KatiMe27 întreabă: