Wow! esti clasa a 9a si ti-ai inceput viata sexuala.bun.e problema ta pana la urma.cu toate ca eu cred ca e prea devreme.si in legatura cu tipul asta,daca vezi ca se comporta asa, ca este indiferent etc, de ce nu incerci sa te indepartezi de el? crezi ca te iubeste? nu prea pare sa fie asa atata timp cat sta cu alta.cred ca ti-ar fi mai bine daca ti-ai indrepta atentia spre alt baiat, care nu are aceleasi obiceiuri ca el.lasa-l pe asta ca nu e de tine.nu da doi bani pe iubire. vrei sa ai de suferit si mai mult de pe urma lui? lasa-l si nu te uita in urma.si tine-te de scoala.nu o neglija.mai tarziu vei regreta.mult noroc!
Isi bate joc de tine! Asta e adevarul.
Partea proasta e ca tu ti mortis sa mentii aceasta situatie, ca nu cumva el sa inceteze.
Tu poti sa fii numai a lui, dar el nu o sa fie niciodata numai al tau.
Daca vrei sa continuui, e treaba ta.
Si ce crezi ca lar opri sa nu te pocneasca si pe tine, in loc sa cauti un baiat linistit si la locul lui, dar na nu esti u singura care ii place baieti de genu, asculta melodia " moni-k - baieti rai" vei ingelege ce vreau sa iti spun
Tu te-ai culcat cu el in timp ce era cu alta femeie, asa ca el ti-a pus deja eticheta: "usuratica care poate fi folosita pentru sex". N-o sa reusesti sa depasesti in ochii lui acest statut, mai ales ca e tipul de barbat care nu se respecta si nici nu ii respecta pe ceilalti. Si daca se va desparti de cealalata, isi va face o alta partenera oficiala si tu vei ramane tot "cealalta femeie", cea la care te duci sa te descarci fara sa-ti pese de urmari. Este riscul asumat cand iti bati joc de o relatie intrand cu ghetele in ea.