anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cred ca ma place dar mi se pare ca are o "conexiune" si cu alte fete. Cum sa imi dau seama daca vorbeste cu ele doar sa ma faca geloasa sau e serios? Funditapuppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Păi, Alexandra, mamă fără comunicare nu rezolvi nimic. Dacă ai vorbi mai mult cu el și când el s-ar vedea o oarecare imbunătățire în comportamentul lui
happy
Mult Succes! Ce să zic. Dacă mai ai întrebări poți să mă întrebi prin mesaj sau unde dai de mine.

22 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Alllllexandra a răspuns (pentru larysa20):

Da dar nu prea pare ca vrea sa ma faca geloasa...

Răspuns utilizator avertizat
| Azµre a răspuns:

Dacă te plăcea până acum te scotea în oraș. Te-a scos? A vorbit cu tine?

| Alllllexandra a răspuns (pentru Azµre):

Suntem colegi de clasa. Vorbesc cu el cand am ocazia dar mai mult facem schimb de priviri.Chiar simt ca e ceva intre noi dar nu stiu ce sa cred. Poate sunt eu prea inchisa fata de el...Nu e genu care sa scoata in oras fetele.Cei de'aici nu prea fac asta.

| Azµre a răspuns (pentru Alllllexandra):

Dar de ce nu te dai pe lângă el invită-l tu la o plimbare vezi așa te refuză?

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cu tine de câte ori a ieșit în oraș? Este prietenul tău?
Pa, pa.

Nu pot sa'l invit la o plimbare.Eu stau la oras si el e dintr'un sat de langa.Nu e mare distanta dar destul de mare incat sa faca naveta pana la scoala.

După ore, la o plimbare mare lucru. Renunță la navetă 2 ore să se plimbe cu tine. Ori e albă ori e neagră?

| Azµre a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Nu a ieșit niciodată, nici nu știe dacă el o place, în schimb ea îl place dar amandoi se fac că plouă.

Da,ne facem ca ploualaughing Si in plus nu stiu ce as face daca ar refuza sau despre ce am vorbi daca ar accepta, ce asteptari ar avea el, etc.In fine.Iti multumesc muuuult pentru ajutor! Mi'ai fost de folos.

Off Alexandra, presupun că așa te cheamă. Ce să îți mai zic eu ție. M-ai lăsat cu gura căscată. Ai mai avut prieteni? El a mai avut prietene? Ne poți spune?

Ma gandeam eu.Era imposibil sa nu las pe cineva cu gura cascatalaughing Nici n'am vrut sa pun intrebarea dar m-am hotarat ca n'am nimic de pierdut totusi. Poi eu nu am mai avut un prieten.Nu fiindca nu am avut optiuni, ci pentru ca nu am avurt.Astept o persoana mai...speciala.Despre el, nu stiu daca a mai avut prietene.

Bravo ție, și crezi că el e acea persoană specială? I-a gândește-te, chiar crezi că e? nu a dat niciun semn nu nimic. Chiar crezi că te place?! Sau mai bine spus, speri? Să zic că ești măricică 16 ani ceva de genul. Sau te confund din alte întrebări?

Am 15 ani si jumatate. Si nu stiu... uneori parca se invarte totul in jurul nostru dar alteori parca n'avem nicio legatura unul cu altul.Nu pot sa spun ca nu da niciun semn...imi ofera mai multa atentie uneori, de ex cand pun o intrebare, chiar daca e cu spatele isi da seama ca e vocea mea si raspunde. Odata stateam la calorifer si s-a intins cumva peste mine doar sa intrebe ce fel de floare era in spatele meu.ma gandesc ca a fost un fel de scuza.Si se vede pe el ca vrea sa isi demonstreze cumva masculinitatea in fata mealaughing Nu ma insel niciodata la lucrurile astea.

Vorbește cu el i-ați inima în dinți spune-i că vrei să vorbești după ore cu el și să meargă cu tine la o plimbare sau un suc să vorbiți.
Nu ai ce pierde.

Cred ca mai intai trebuie sa fiu mai deschisa cu el. Voi incerca sa vorbesc mai mult cu el la scoala si dupa vad ce se intample.Multumesc,m'ai facut sa vad lucrurile mult mai clar!

Si in fond poate mi se pare mie ca ma place.

Bine,iti urez o seara frumoasa!

happy

Mulțumesc la fel.

| Gabriela_Siminutza_1997 a răspuns:

Multa conversatie!