| AndrewTate7789 a întrebat:

Cred ca monogamia e o prostie și ar trebui sa mai ascultam de instinctele noastre, credeți ca e o soluție sa fie o revoluție sexuala în care sa se ajungă la o acceptare a faptului ca suntem poligami, cred ca natura asa ne-a lăsat și ar trebui sa ne dezinhibam de toate conceptele limitative pe care le avem ce credeți?

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Vezi, de-aia esti singur, pentru ca gandesti prea mult.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ieri te plângeai că nu ai nicio femeie acu vrei mai multe?

| Violleta2022 a răspuns:

Vrabia malai viseaza.
Tu la 24 de ani nu ai gasit nici macar una, dar visezi la mai multe laughing

| J0B0MAT a răspuns:

Nu suntem poligami.Cei care credeți asta sunteți incapabili de a iubi și de asta căutați doar plăceri fizice. E trist pentru voi să nu cunoașteți iubirea, ci doar să o confundați cu a avea cât mai multe persoane temporare.
Cine iubește și e iubit cu adevărat, nici dacă ar vrea nu ar putea să mai aibă pe altcineva.

| AndrewTate7789 explică (pentru J0B0MAT):

Eu vad cum e societatea lumea de asta am aceste ipoteze

| J0B0MAT a răspuns (pentru AndrewTate7789):

Și eu la fel.Și în plus, vorbesc și din experiență.

| Madaxo97 a răspuns:

Sunt pe pământ și oameni monogami și poligami, nu sunt doar poligami în niciun caz. Dacă tu te identifici ca poligam, ia-ți mai multe femei, nu te oprește nimeni.

| Miruna333 a răspuns:

Suntem oameni, nu animale, avem limite, principii, autocontrol.
Ce ar fi sa ne asa toata lumea cu toata lumea, daca ar fi sa ascultam de instincte? Daca tot vorbesti de instincte, unde ne vine, acolo ar trebui sa o facem, la scoala, pe strada, la munca, etc

| J0B0MAT a răspuns (pentru Miruna333):

De fapt, știu că lupii rămân devotați unui singur partener.Și probabil mai sunt și alte animale care sunt în aceeași situație.
Nu e vorba de principii, autocontrol. Când iubești o persoană cu adevărat, nu mai ai nevoie de altele. Dacă ai nevoie de autocontrol pentru a rămâne cu o singură persoană, deja nu prea mai e cazul de iubire, iar relația până la urmă se va încheia.

| Miruna333 a răspuns (pentru J0B0MAT):

N-am vorbit de relatii, am vorbit in general, de instincte

| J0B0MAT a răspuns (pentru Miruna333):

Nu ai instinctul de a sări pe orice persoană pe care o vezi, decât dacă ești un obsedat sexual în mare parte.

| GirthD a răspuns:

Femeia trebuie sa aiba un singur barbat

Iar barbatul multiple femei

Asta este regula de aur

| AndrewTate7789 explică (pentru GirthD):

Cu ce e greșit ca femeia sa se ducă cu mai mulți

| GirthD a răspuns (pentru AndrewTate7789):

Schimba-ti username-ul daca m-ai intrebat asta