Bună.
Nu te sfătuiesc, dar eu așa aș face în locul tău: merg mai departe, perechea mea nu o ia nimeni, succes!
Pa, pa.
Încetează să gândești. Iești în oraș și bagă-te în seamă cu toate fetele care trec pe stradă. Spune-le că n-ai avut nicio prietenă și te-ai decis să te sinucizi. Vrei să te arunci de pe bloc și ai nevoie de cineva care să filmeze.
Eram ironic mai sus, dar ideea este că n-o să cunoști fete stând în fața monitorului. Fii spontan, ai încredere și ține minte mereu că un refuz nu e altceva decât experiență.
N-ar strica nici să te aranjezi puțin. O freză care ți se potrivește, haine noi, mers pe la sală.
http://www.tpu.ro/......-ea-funda/
Aici ai zis că vrei mai multe detalii. Uită-te, poate îți vin idei. Multă baftă și stai calm, fete sunt destule și ești încă tânăr, viața de abia începe.
Cred ca esti stresat si mai cred ca frustrarea ta se reflecta si la exterior. Nimanui nu-i place acest gen de persoana in jur. In plus, daca tu cauti pe cineva cu atata patos incat te afecteaza direct, clar n-ai sa gasesti Cauta sa cunosti tot timpul oameni noi, mai ales fete, dar fara sa-ti faci sperante aiurea sau sa incerci din rasputeri sa le transformi in iubite.
Fii mai relaxat, concentreaza-ti atentia pe alte lucruri si ai rabdare, cu siguranta e cineva si pentru tine
Cred ca am incercat toate atitudinile si felurile de a cuceri o fata. Cred ca daca as face eu „how i meet yout mother " cred ca ar fi o comedie maxima si nimeni nu ar crede ca ceea ce e acolo e adevarat.
Te cred incerci prea mult, asta e clar. Ai 26 nu 46, nu e vremea sa te ingijorezi atat de tare. Ideea e sa cunosti cat mai multe fete, multe personalitati, dar fara sa pari atat de disperat si fara sa incerci sa le cuceresti pe toate.
Disperat nu sunt. Parca as vrea sa spun toata povestea ideea si atunci parca m-ar mai intelege persoanele. Daca vrei sa vorbim sa iti explic, da-mi idul tau de YM! sau facebook pe privat
Sti reclama aia de la tv? cu fetele care te miros ca esti disperat? cam asa e si in realitate! dar nu dispera, va aparea si acea care e pentru tine, va trebui sa vb cu ea cand o vei vedea, deci nu trebuie sa renunti, nu cred ca ai luat la rand toate fetele din orasul tau, poate nu le-ai prins in moment bun, mergi la club, sau in locuri unde fetele se simt in mediul lor si cauata distractie acolo ai mai multe sanse!