anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cred ca o sa pun cea mai absurda intrebare din cate ati vazut pe TPU: de ce imi e teama ca un (anumit) baiat s-ar putea indragosti de mine? Daca e distant ma simt ok, dar cand incepe sa se apropie parca ma simt pe un taram necunoscut si nu stiu cum sa reactionez. Imi place de el, dar imi transmite niste sentimente atat de puternice ca imi vine sa o iau la fuga.

8 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ti-e teama de iubire. Cred ca multora ni s-a intamplat. Eu am patit-o anul trecut si acum din nou inca o data. Nu esti pregatita pentru o relatie. Traiesti senzatia de : e prea frumos ca sa fie adevarat. Ti-e teama sa nu cumva sa ajungi sa tii foarte mult la el si apoi sa suferi. E ceva normal. Incearca sa o luati treptat, sa nu grabiti lucrurile. E mai bine asa.

| Dizzydizz a răspuns:

Trebuie sa iti invingi teama,
Sunt emotiile probabil pentru ca il placi prea mult si iti e frica sa nu o dai in bara.
Fii mai sigura pe tine si lasa te luat-o de val.:*
succes

| mystik a răspuns:

Probabil i-ti este frica de urmarile care pot fi lasindu-te purtata de val, daca simti sentimente atit de puternice precum spui de ce esti disponibila sa o iei la fuga cind el se apropie de tine? ii vei crea impresii gresite despre tine si se va indeparta, poate asta e primul baiat de care te-ai indragostit de asta si reactiile tale sunt ciudate."toate fricile se bazeaza pe gandul ca nu o sa putem obtine ceea ce credem ca avem nevoie". se intimpla tot felul de lucruri si eventual si in viata ta. Ti-ar place o cale prin care sa traiesti folosind frica ca pe un aliat, care sa te ajute in evolutia ta? Sa simti ca drumul pe care il parcurgi are sens? Ti-ar folosi la ceva? lasa-te condusa de inima si nu te minti singura pe tine, acesta situatie te pune la incercare, da-i un imbold dragostei si las-o sa i-ti umple inima de fericire nu numai de teama, in caz contrar vei crea impresii gresite despre tine.mult succes

| anna01 a răspuns:

Cand esti la distanta ai control asupra ta, cand te apropii incepi sa-ti pui problema daca te-ai indragostit de el si atunci intervine un dezechilibru in control, o usoara manie ca te poate controla fara sa-ti dai seama. E mai multa prudenta in atitudinea ta decat teama. Uneori este frumos sa traiesti iubirea, sa lasi garda jos ...si fuga:-D

| Miha1308 a răspuns:

Probabil emotiile sau asa... dar ia fa o incercare.Fii tu insati si lasa sa vezi ce se intampla, lasa lucrurile sa vina de la sine si atunci cand se aproprie un baiat de tine intra in conversatie una alta... daca, cum ai spus iti si place de el cu atat mai bine pentru ca nu stii niciodata ce se poate intampla si de pierdut nu ai avea nimic, dimpotriva poate doar de castigathappy

| deiutza_9183 a răspuns:

Pai daca iti place de el poate simti o teama ceva. poate ai fost ranita de multe ori in dragoste si tie teama ca el sa nu faca la fell.Nu stiu ce sa zic incerca sati invingi aceasta teama poate cine stie va fi bine:*

| zalisa a răspuns:

Eu pățesc ceva de genu'.
Când îmi place de un băiat și el...nu-mi dă atenție (adică de obicei nu le spun nimic), mă simt foarte bine doar privindu-l.
Dar dacă și lui îi place de mine, sau chestii de genul ăsta, nu mai simt nicio atracție pentru persoana respectivă.
Probabil avem același motivlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

CNA ...si eu tric prin aceleasi stari? cum ai rezolvat?