| Kiki_8537 a întrebat:

Cred ca pare stupida intrebarea mea dar am doar 12 ani si prietena mea s-a despartit de mine pentru ca la un moment dat m-a sarutat, iar parintii ei sunt foarte stricti in privinta baietilor, dar nu au aflat inca. Chestia e ca inainte de saurt ne simteam perfect si mereu ne spuneam ca ne iubim, dar dupa mi-a spus ca nu stie daca sa mai continuam relatia, ea preferand sa nu. Alt lucru este ca am fost cu ea la ziua unui coleg si un prieten al sarbatoritului, de vreo 15 ani, a bruscat-o pe prietena mea si a dus-o intr-un colt unde a sarutat-o (cum am mai precizat obligand-o). Am fost si eu de fata, dar nu m-am bagat. Si acum ma simt foarte prost si, recunosc, sunt foarte sensibil si mai imi curg lacrimi cand sunt acasa si ma gandesc la ea. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| pinkflower a răspuns:

Loool! Lasate de prostii. De ce sa te chinui tu cu prostii de astea cu "iubitele " cand ele nu sunt decat o joaca, cand tu ai de trait o viata intreaga si gandeste-te, doar o data in viata ai parte de copilarie cea ce este foarte frumos iar tu te ingrijorezi de pe la 12 ani cu iubitele tale. Si cand va venit totusi vorba de iubire atunci vei fi plictisit si s-a dus toata adolescenta ta. Asaca nu iti strica viata, copileeee! La 12 ani ar trebui sa te uiti la desene si sa-ti vezi de scoala macar pe clasele 1-8 ca dupa la liceu ...nu mai inveti deloc. Ai sa vezi tu! Asaca gandeste-te bine la ce iti spun eu iar tu vei lua decizia. Eu cred ca te-am indrumat pe drumul cel bun si iti vreau numai bine. Pa :*

6 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Sa te lasi de prosti! Cum sa iubesti la 12 ani? Ce iubire e aia? Sunteti doar niste copi, nu poate fi vorba de iubire. Lasa iubitele si toate astea, traieste-ti copilaria ca doar o viata ai. Nu ti-o irosi cu probleme de genul asta.

| IngridGenDăăăă a răspuns:

Well, eu am 17 ani...parerea mea e ca ar trebui sa o intrebi daca mai vrea sa fie cu tine si daca atunci cand a sarutat-o baiatul ala, daca ea a fost fericita sau daca il placehappy. Si daca iti rapspunde ca "da" ar trebui pur si simplu sa nu ii mai bagi in seamahappy

| Daniel123 a răspuns:

Ai 12 ani la dracu cand aveam varsta ta ma uitam la desene, ma jucam cu masinute pe telecomanda si aveam orgasm cand vedeam o Alfa Romeo, iar tu plangi dupa fete? O sa mai fie in viata ta 20000000, nu dispera!

| DjCurca a răspuns:

serios? a sarutat-o de fata cu tine? zau asa... eu i-as fi spart dinti puteati sa il iei de cap si sa il dai de perertzi...

| Kiki_8537 explică:

Pai ne cunoastem de cand eram la gradinita si mereu am fost foarte apropiati.

| Stefytza_7992 a răspuns:

Poi Kiki.eu zic.so intrebi frumos daca mai tin el atine.si daca azice da e cu atat mai bine. daca zice nu. incearca so uitiwinking