| personaljesus a întrebat:

Cred ca pentru prima data m-am indragostit cu adevarat, dar problema este ca prietenii, parintii, si toate cunostintele in general spun ca este cea mai nepotrivita persoana din lume.Nu l-am cunoscut niciodata, nu am vorbit niciodata cu el... dar il iubesc, iar toti ceilalti nu inteleg asta si spun ca e un satanist, sau un drogat, sau ca e mult prea batran pentru mine, si eu stiu ca nu voi fi cu el niciodata, nu voi avea niciodata ocazia sa ii spun ce simt, dar as vrea macar sa fiu lasata in pace, adica lumea sa nu mai imi spuna ce e bine pentru mine, sa ma lase sa il iubescsi sa continui sa visez la el. Voi ce parere aveti? Orice ar spune cineva nu imi voi schimba parerea despre el.:X:X:X:X Cer prea mult?

Răspuns Câştigător
| Ciprian a răspuns:

Daca iti zice cineva ca e prea batran pentru tine, atunci spune-i ca dragostea nu are varsta. Daca tu il iubesti e treaba ta, oricat ar incerca ei sa-ti schimbe parerea nu vor reusi. Parintii mereu voir avea suspiciuni si temeri si etc... Dar daca tu il iubesti nu mai conteaza nimic.

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Noah, nu-ti spun ce parere am ca nu conteaza pentru tine. laughing
Doar atat: cei care tin la tine nu-ti spun un lucru asa, doar de florile marului, sau ca sa te faca sa te simti naspa.

| gigiro a răspuns:

La asemenea intrebare, raspunsul nu poate fi decat da sau nu. Eu zic ca da. ceri prea mult. De iubit in taina, poti sa-l iubesti cat vrei, dar de ce stiu si ceilalti, nu inteleg. E o persoana matura, probabil dubioasa sau nonconformista care nu place celor din jur.Atata timp cat tu nu-l iubesti decat platonic, nu vad de ce-i deranjeaza pe cei din jur. Ai grija insa, ca aceasta dragoste platonica, poate duce la "dragoste obsesiva", si atunci nu vei mai putea fi ajutata decat de medic. Ca sa te "usurezi", cred ca mai bine ar fi sa ne spui cate ceva despre acel om, sa ne dai cateva amanunte, poate vei primi multe raspunsuri si vei reusi sa te limpezesti un pic. Avatarul si id-ul tau, imi dau impresia ca tu esti in cautarea identitatii.Asteptam vesti de la tine, deschide-ti sufletul!

| claus a răspuns:

Iubeste-l in pace. nu se supara nimeni. dar fa-ti un bine. nu o mai zice, tine-l doar pentru tine. secret.

| alone a răspuns:

Sincer mi se pare ca ai dreptate sa spui asta e dreptul tau sa iubesti p cine vrei asea drogat cum e, e al tau si nimeni nu poate opri c simti u pentru el! si eu am stat cu un baiat care se droga ocazional si asta nu ma oprit sal iubesc si nu ma opreste nici acum desi nu mai st impreuna asea imi zicea si mie cea mai buna pr a mea ca e un drogat ca c ma uit la el ca nu face de mine si alte din astea si pana la urma sa fiu sincera nu regret ca am fost cu el pentru ca LG el am petrecut clipe minunate si chiar daca el se droga p mine nu m-ar fi invatat niciodata sa fac asea ceva si daca ar fi auzit ca am incercat sau ceva d genu sar fi suparat rau d tot p mine pentru ca tinea la mine... poate povestea mea t va ajuta cu ceva cel putin asta sper! e viata ta u alegi pentru tine si sentimentele p care le ai nu ti le poate lua nimeni...happy

| alle_1602 a răspuns:

Nu nu ceri prea mult. Lumea incearca ca te schimbi ca sa fii ca ei sa le accepti punctul de vedere si sa faci ca ei dar fara a se gandi de fapt la ceea ce uh iti doresti cu adevarat. Ai putea sa spui ca numai ai nici o legatura cu el ca nu-ti mai place sau asa si pur si simplu sa visezi in continuare la el fara ca alti sa se bage dar in acelasi timp poti sa iti faci rau singura asteptand ceva care crezi uh ca nu va veni niciodata este doar decizia ta ce vei face in continuare si doar uh poti sa hotarasti ce este mi bine pentru tine