Eu cred ca totusi ar trebui sa asculti si de ceilalti, ca nu vorbesc ei degeaba, eu am avut asa un caz ca ma intilneam cu un baiat si toti imi spuneam cit de rau e, dar eu inchideam ochii pentru ca il iubeam, si la urma m-am convins de toate vorbele si am avut mult de suferit, si mai intii de toate eu deja ma intilneam cu el dar tu nici macar nu ai vorbit cu el vriodata.
STOP etnobotanicelor!
Da nu, pe bune acum, cum il iubesti daca nu-l cunosti, nu vorbesti cu el... cum?
Stii tu, se spune ca prima impresie conteaza.
In acelasi timp, nu vei avea nici tu nici eu, nici nimeni, cum astupa gura lumii. Ar trebui sa ai grija, sa nu te arunci asa in necunoscut. Tu ne-ai zis ca nu l-ai cunoscut niciodata personal. Iubirea se cladeste usor, frumos, cu ajutorul unor " caramizi" solide. Sa iti mai spun ceva : cand eram mai micuta, dupa ce mi-am visat un vecin, pe care practic nu il suportam, am ajuns sa spun " il iubesc ". Era doar o iluzie.
Si nu uita un lucru... uneori e bine sa tinem cont si de gura lumii, ca fum fara foc nu este.
As vrea mai bine sa te intreb ceva:Cum de il iubesti daca nu l-ai cunoscut niciodata, nu ai vorbit niciodata cu el?
De unde st ca il iubesti doar l-ai vazut pe strada si gta te-ai indragostit sa stii ca daca vei ajunge sa il cunosti s-ar putea sa iti schimbi parerea despre el si sa nul mai iubesti stiu cum e sa iubesti prima oara dar crede-ma nu e chiar asa de simplu sper sa iti fi fost de ajutor ras mew papa pop