| personaljesus a întrebat:

Cred ca pentru prima data m-am indragostit cu adevarat, dar problema este ca prietenii, parintii, si toate cunostintele in general spun ca este cea mai nepotrivita persoana din lume.Nu l-am cunoscut niciodata, nu am vorbit niciodata cu el... dar il iubesc, iar toti ceilalti nu inteleg asta si spun ca e un satanist, sau un drogat, sau ca e mult prea batran pentru mine, si eu stiu ca nu voi fi cu el niciodata, nu voi avea niciodata ocazia sa ii spun ce simt, dar as vrea macar sa fiu lasata in pace, adica lumea sa nu mai imi spuna ce e bine pentru mine, sa ma lase sa il iubescsi sa continui sa visez la el. Voi ce parere aveti? Orice ar spune cineva nu imi voi schimba parerea despre el. Cer prea mult?(Nu e un om rau, dar asa lasa impresia)

6 răspunsuri:
| username23 a răspuns:

Eu cred ca totusi ar trebui sa asculti si de ceilalti, ca nu vorbesc ei degeaba, eu am avut asa un caz ca ma intilneam cu un baiat si toti imi spuneam cit de rau e, dar eu inchideam ochii pentru ca il iubeam, si la urma m-am convins de toate vorbele si am avut mult de suferit, si mai intii de toate eu deja ma intilneam cu el dar tu nici macar nu ai vorbit cu el vriodata.

| User a răspuns:

STOP etnobotanicelor!
Da nu, pe bune acum, cum il iubesti daca nu-l cunosti, nu vorbesti cu el... cum?

| Georgiana2905 a răspuns:

Stii tu, se spune ca prima impresie conteaza.
In acelasi timp, nu vei avea nici tu nici eu, nici nimeni, cum astupa gura lumii. Ar trebui sa ai grija, sa nu te arunci asa in necunoscut. Tu ne-ai zis ca nu l-ai cunoscut niciodata personal. Iubirea se cladeste usor, frumos, cu ajutorul unor " caramizi" solide. Sa iti mai spun ceva : cand eram mai micuta, dupa ce mi-am visat un vecin, pe care practic nu il suportam, am ajuns sa spun " il iubesc ". Era doar o iluzie.
Si nu uita un lucru... uneori e bine sa tinem cont si de gura lumii, ca fum fara foc nu este.

| ghineanamaria a răspuns:

As vrea mai bine sa te intreb ceva:Cum de il iubesti daca nu l-ai cunoscut niciodata, nu ai vorbit niciodata cu el?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.si banuiesc ca este vorba de Marilyn Manson, si mie imi place foarte mult de el si muzica lui dar hai sa nu ajungem la extremehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde st ca il iubesti doar l-ai vazut pe strada si gta te-ai indragostit sa stii ca daca vei ajunge sa il cunosti s-ar putea sa iti schimbi parerea despre el si sa nul mai iubesti stiu cum e sa iubesti prima oara dar crede-ma nu e chiar asa de simplu sper sa iti fi fost de ajutor ras mew papa popwavekiss