Ai putea să-i dai mesajul ăla sau poţi sa-i scrii. uită-te te rog în cutia poştală ţi-am lăsat ceva, sper să-ţi placă şi va citi ea singură.
Dacă e ceva cu care să te ajut dă-mi p. m
FantaSZy.
Mai sa stii ca esti chiar tare. dar esti un baiat pe cinste din cate zici tu aici. de.ar fi toti ca tine. destept si glumet . ce sa mai fata nu stie ce pierde. pai...trebuie sa ii spui de vederea care i.ai trimis. o. daca ea e desteapta, cu siguranta te va aprecia pentru gestul tau dulce si sensibil. trimite. i un mesaj p mess si spune. i de existenta acelei vederi, sau spune. i ca tie chiar iti place de ea asa direct si o sa vezi ca te simti mai usurat#:-s. nu stiu daca si ea are aceleasi semtimente, dar merita sa incerci,**incercarea moarte n-are** si sa stii ca nu te.ai facut de rahat. asta e felul tau de a fi si atat. asa ca fi destept si spune. i ce simti. nu mai ezita ca poate atunci cand o vei face va fi prea tarziu. sper ca te.am ajutat pwpici si succesc
Suntem in 2010! ce e cu chestiile astea NewAge! fa rost de papirus sau de o piele de vaca pe care sa scrii cu carbune. Incearca sa-ti trimiti parintii sa negocieze termenii. Ia telefonul, sun-o, va intalniti!
Esti comic
da-i un mesaj si spune-i ca ea iti provoaca efectul ala, ca u de fel nu esti asa, si ca dk ti-ar mai acorda o sansa ar fi minunat.si surprinde-o cu mici atentii, de ex o floare, o ciocolatica, si e frumos dn partea ta ca i-ai lasat o vedere. daca o sa vada ca esti un baiat dulce si educat nu cred ca te va refuza, nu are de ce
E grozav.lasa msj pe care l-ai scris aici. te va ajuta.vezi? fetele au ramas impresionate.va functiona si la ea.
Lasa-i un mesaj cu ceea ce ai spus tu. Fii direct ca nu ai nimic de pierdut. Lasa ideile astea "grozave" ca`ti dam noi o mama de batuta virtuala de te saturi de sarituri de la etaju` 1 care n`au niciun efect.
PS: Sunt impresionata de cum scrii/vorbesti si de felul in care gandesti. BRAVO!
Ai dat- un pic in bara dar inca nu a crescut un cucui (daca ma intelegi ce vreau sa spun)
dai acel mesaj. e fff sensibil, si fata respectiva sigur va intelege mai ales daca e o fata inteligenta-asa cum ai spus trebuie sa ai mai multa incredere in tine nu e asa de rau
Tu cati ani ai? Flori/scrisori/vrajeli nu dai la fete decat dupa ce ai iesit cu ele de 10 ori, te-ai sarutat, i-ai pus mana pe ici pe colo (in punctele esentiale ) si, eventual, ai facut sex cu ea.
Daca faci lucrurile astea inainte, o sa stea cu tine doar ca sa nu stea singura, iar cand va veni altul care va face chestiile astea o sa iti dea papuceii.
In plus, trebuie sa fii mai direct! Bafta!