Dar e familia mea si sora mea si e cumva datoria mea ca femeie sa ii spun unei alte femei ce barbat are langa ea
Dacă Alexandra apare peste tot, în orice moment, cu el, e ceva dubios, de acolo tu poți să îl întrebi ce se petrece, dacă nu va recunoaşte, singurul lucru pe care poți să îl faci este să vezi dacă îi poți prinde în flagrant.
Este problema lor. Ar fi mai indicat să iti vezi de ale tale.
Că și tu ai soț.
Dar e sora mea si cred ca barbatul ei o insala. Daca ati avea un frate si ati crede ca sotia il insala, ati tacea? Sau se aplica doar la femei pentru ca tipul are bani?
Se aplică la faptul că este problema lor, care se rezolvă doar in familia lor.
Dacă doar crezi, ar fi bine să iti vezi de familia ta. Nu o spun cu răutate, dacă asta intelegi.
Dacă sora ta nu zice nimic în legătură cu aceasta situatie, tu, de ce te bagi între ei?
"...fiind feministă, să văd că nu au coloană vertebrală."
Tu, de fapt, nu esti "feminista", ci doar barfitoare si iti place sa te bagi in seama aiurea.
In primul rand tu NU ai nici un drept sa-i ceri nimanui socoteala!
Treaba ta este viata ta si a sotului tau, nu a sora-tii, cumnatului sau altora.
Nu-ti mai baga nasul in vietile altora ca nu-i normal si nici sanatos si poti avea probleme legale.
Datoria ta este sa-ti pazesti sotul, nu sa fii codosa si sa pui paie pe foc in realtia sora-tii.
Sunt situatii cand este intelegere intre sot si sotie, ca amandoi sa isi satisfaca nevoile cu cine vor, dar acasa sa ramana mai departe sot si sotie si poate fi acesta un caz real.
Am vaga senzatie ca esti indragostita de cumnatul tau si mori de ciuda ca se uita la alta, in loc sa se uite la tine, ca altfel de ce te-ai duce tu sa-i duci de mancare, cand nu este treaba ta sa-l hranesti, chiar deloc.
Vezi-ti femeie de barbatul pe care-l ai tu acasa, ca doar aia este problema ta!