anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cred ca sunt bi. Stiu ca sunt o multime de intrebari de genu dar puteti simplu sa nu raspundeti. Multumesc anticipat.

Sa incep prin a spune ca sunt fata. Am avut o colega de clasa cu care eram de nedezlipit. Incet, incet ne-am departat una de alta pana cand am ajuns sa nu mai vorbim aproape deloc. Doar pe holurile scolii cand ne intalnim ne zambim. Mi-a placut si de un baiat ceva timp dar mi-a trecut. Acum cand il vad nu simt absolut nimic pentru el.

Ne cunoastem inca de cand eram la gradinita. Toata lumea ne stia numai impreuna. Acum ea are un iubit de ceva timp dar in pozele de pe facebook cu el nu o vad zambind, zici ca e ceva de fatada.

Zilele trecute ne-am intalnit accidental la magazin si nu mi-a spus nimic. Ne-am inteles decat din priviri, cred ca ne-am uitat una in ochii celeilalte cam vreo 5-6 secunde fara incetare, si am citit in ochii ei, dor de tot ce am avut. Acea prietenie care a disparut. Ca sa inchei vreau sa spun ca da! Sunt geloasa cand o vad cu altii.
Voi ce credeti? Sunt bi sau nu?

Răspuns Câştigător
| SugarSkull a răspuns:

Buna! Si eu sunt bisexuala si am trecut prin ceva asemanator. Iti voi face un mic rezumat sa stii despre ce e vorba. Eram prietene nu de mult timp dar eram foarte apropiate. Dintr-o data s-a indepartat de mine si s-a apropiat de o alta fata. Cea despre care iti povestesc este bisexuala dar nu s-a apropiat de cealalta fata ca sa fie impreuna cu ea, nu stiu de ce s-a imprietenit cu ea. Ceea ce e sigur e ca in acele momente m-am simtit extrem de geloasa chiar daca atunci nu-mi dadeam seama ca tin la ea... am avut o perioada in care nici nu ne salutam desi eram in aceeasi clasa. Ea in prezent are un prieten si e o poveste mai incurcata si trebuie sa ma multumesc doar cu prietenia [chiar daca intre timp am incetat sa mai tin asa mult la ea, tot ma simt geloasa].
Pare cunoscut, nu? Exista doua posibilitati: sa fii bisexuala si intr-adevar sa fii geloasa sau doar sa nu fii asa sociabila si, prin indepartarea ei, sa te simti singura. Sau, de ce nu, amandoua. Asteapta si vei vedea, unii oameni nu stiu nici la 30 de ani care este adevarata lor orientare sexuala. Sfatul meu este sa vezi ce se intampla in continuare. Nu-i spune ceea ce simti fiindca nu esti sigura pe sentimentele tale, s-ar putea sa gresesti si sa o induci si pe ea in eroare.

13 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Dacă te simți atrasă de ea și sexual, dacă ți-ar plăcea să o săruți, dacă nu e doar o iubire și o gelozie ca între două prietene (ceea ce la vârsta ta poate fi destul de greu să deosebești și e posibil să faci o confuzie) și dacă te-ai simțit vreodată atrasă sexual și de un băiat, atunci da, probabil ești bisexuală, ceea ce nu e o tragedie, ci din contră - în viață vei avea mult mai multe opțiuni și mereu vei avea de unde alege (deși vei fi și respinsă de mult mai mute ori).

Încearcă să-ți dai seama ce simți pentru ea cu adevărat și atunci vei ști răspunsul.

| georgesur a răspuns:

..nu poti stii inca asta! Adolescenta este vremea "experientelor", este perioada din viata cind "optiunea" sexuala nu este inca definita; poti incerca..., s-ar putea sa-ti si placa ..si tot nu stii pesce ceva timp in ce directie o vei lua!

| AFR81 a răspuns:

Posibil sa fi bisexuala. Cauta'ti un hermafrodit si te'ai rezolvat.

| Gstefan a răspuns:

Din ce ai descris tu, nu esti bi.
Dupa ce ai intretinut relati sexuale cu o femeie, apoi cu un barbat, si daca ambele experiente ti-au placut, atunci poti sa spui ca esti bi.

Din ce ai scris, iti pot zice ca nu ai m mult de 15 ani.

| anonim_4396 explică (pentru Gstefan):

"Dupa ce ai intretinut relati sexuale cu o femeie, apoi cu un barbat, si daca ambele experiente ti-au placut, atunci poti sa spui ca esti bi." asta inseamna ca ar trebui sa ne cotaim pisicile si catelusii, sa vedem daca suntem zoofili laughing

Am 18 laughing

| Gstefan a răspuns (pentru anonim_4396):

Fizic da, mental nu.

Ce sa zic, ai dreptate! Ma cunosti foarte bine.

| Gstefan a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu trebuie sa te cunosc, din intrebarea postata de tine ai dat dovada de o mentalitate nedezvoltata.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Te ingrijoreaza ceva?
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, ai la dispozitie si optiunea de-a ne trimite mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am uitat sa spun ca trec zile intregi poate chiar saptamani cand spun ca am uitat de ea si nu mai imi pasa dar, doar sa ii aud numele, chiar daca nu este vorba despre ea, si ma apuca un dor, dar neg, fac totul de fatada si arat ca nu imi pasa.

| Prunela a răspuns:

Nu ai spus nicaieri ca esti indragostita de ea ci doar ca ai vrea sa fiti din nou prietene. Deci de ce iti faci probleme de.am pixu?
Daca chiar iti place iti urez noroc ca va fi rau si greu.

| Amidamaru141 a răspuns:

Aha, prietena mea e bisexuala si nu pot sa spun ca sunt foarte multumit de asa ceva, nu am nici o problema, oricum, din cate ai spus sigur esti bi, dar nu te intrista, de fapt e o chestie care ma inebuneste la cele bi si anume ca is al naibii de frumoase nu stiu cum se face, dar oricum, in concluzie si la o adica esti bi.