Traim intr o tara de curve si nu sunt misogin si spun adevarul, romancele dintodeauna au fost curve, ti au inselat barbati cu romani, ce poveste morala = dace si criminali de romani au creat acest popor, iti dai seama cand au vazut barbati daci ca astea le au parasit, romancele rup europa, sunt europei, nu ai ce face e genetic asa e in sangele lor
Asa sunt femeile acum, bagaboante, si la mine la bloc la fel, pixde cu plozi care cand trec pe langa ele se hobeaza insistent si intorc capul, mai ca nu stiu cum sa-mi spuna ce vor, adica ***.
Se *** pe unde apuca, la bloc, la servici, acasa, etc.
Este adevarat ca exista si astfel de specimene, dupa cum ai vazut in postarea mea si eu experimentez asta. Dar nu inteleg de ce se simt atrase de mine. Ca nu sunt frumos. Sunt scund si am si burta. Si in plus sunt si introvertit. Nu sunt introvertit ca am anxietate sociala sau ca am vreo trauma, pur si simplu imi place sa imi vad de treaba mea. Dar sa stii ca mai exista si femei calumea. Ca sa iti dau un exemplu stiu o tipa care arata ca un foto model si iubitul ei nu este vreun bogatas si nici frumos nu este. Muncesc amandoi, platesc amandoi facturi si etc. Realistic vorbind tipa aceea ar putea avea un iubit si mai frumos si mai bogat pentru ca femeile au Instagram si acolo toti barbatii concureaza pentru atentia ei. Sau sa iti mai dau un exemplu : ea super draguta si respectoasa ( imi este vecina) si iubitul ei este de etnie roma si are un job banal. Obiectiv vorbind, ea ar putea sa aiba un iubit mult mai frumos si mult mai bogat. Mai cunosc un cuplu tanar care au stat amandoi intr-o casa mica cu doar 2 camere. Au plecat in strainatate si si-au facut si casa decenta si si-au luat si o masina decenta. Cred ca este vorba si de noroc / ajutor de la Dumnezeu si calcul al probabilitatilor. Pe lumea asta sun femei bune si femei rele, la fel cum sunt si barbati buni si barbati rai.
Pai si la mine trag si nu sunt deloc bogat, arat bine fizic ce-i drept, problema e ca trag numai alea indisponibile, ori au copii mici, ori au iubit/sot, ori mortii ma-si mai stiu eu ce.
Asta nu pot sa inteleg! Daca ai copii si esti maritata de ce mai vrei pe altul?! Cred ca sta cu ei doar pentru ratele de la banci ca altfel nu imi explic. Mi-se pare trist! Decat sa traiesti o viata falsa mai bine te desparti. Nu pot sa rad de barbatii aia ca si pe mine m-a inselat fosta. " daca nu era cu tine îl insela cu tine " lol.
Da, pai nu stiai ca femeile sunt pe interes?
Face copil cu fraieru ca are lovea si se *** cu altul.
Unu tata la copii, altul pofta inimii.
Una din ele era cu barbasi si fisu eu in spatele lor, ea la un moment dat se intoarce flutura parul cu mana si ranjeste la mine, invitatie la *** iti dai seama.
Eu zic sa schimbi mediul, nu cauti unde trebuie.
"Pt mine sexul este doar o consecinta frumoasa intre doi oameni care se iubesc si se respecta"- primul om pe care l-am intalnit care sa spună asta. Bravo.
Multumesc, dar nu am avut mereu gandirea asta. Cand eram pustan si eu eram cu turma. Credeam in cantitate si cum probabil si tu ai auzit " sa fie bunaciune". Dar realitatea si maturitatea mi-au aratat ca exista calitati mult mai importante decat sexul, aspectul fizic sau pozitia sociala. Mi se pare trist ca am prieteni la 40+ si tot alerga dupa " bunaciuni" si conosc si femei la 40+ care au niste standarde ridicole dar in acelasi timp se vaita de singuratate.
Cu siguranță cauti ceea ce îți dorești într-un loc prost! Încerca să îți schimbi grupul de prieteni, ca să poți cunoaște oameni noi, cu siguranță vei găsii într-o zi o femeie cu care să îți întemeiezi o familie, dar cauți unde nu trebuie...succes!
Ai dreptate oarecum dar situatia mea ma izoleaza oarecum. Si nu am vz nici o femeie care sa ma atraga. Nu imi pasa de aspectul fizic doar sa nu fie obeza. Si oricum femeile se nasc frumoase, orice femeie care are un pic grija de ia poate sa fie atractiva. Problema este de caracter, parca sunt magnet de femei maritate sau fete din gen z care nu stiu ce vor. Macar pe astea din gen z le inteleg ca sunt tinere si nu au experienta de viata si oricum sunt la varsta care vor doar distractie, asa eram si eu le inteleg. Multumesc de incurajari.
Inca de acum 2000 de ani de dace ti au inselat barbati cu romani
Gandesti asa ca esti foarte mic probabil. Sexul fara implicatie emotionala nu iti aduce nici o satisfactie reala. Se simte ieftin. Vorbesc din proprie experinta, nu am fost niciodta vreun cuceritor dar am avut si eu parte de ceva actiune la viata mea. Crede-ma ca este o diferenta uriasa intre a face dragoste si a face sex. Cand te uiti in ochii ei si vezi ca chiar se simte bine cu tine si cand o vezi ca este atenta si la placerea ta nu doar a iei, cand iti spune un te iubesc in timpul actului, cand va luati in brate in timpul somnului si va treziti de dimineata imbratisati. Si incearca sa nu mai bagi toate femeile in aceiasi oala, iti garantez ca nu sunt toate la fel. Si eu am fost tradat, mintit si am tradat si am mintit la randul meu cand eram pustan si nu stiam ce vreau de la viata. Vorba lui uzzy " e posibil sa o dai, dar e probabil sa o iei ".