Draga mea, rusine este sa fii o panarama la 15 ani. Faptul ca esti inca virgina este de respectat. Viata sexuala o incepi atunci cand te simti ca esti pregatita, atunci cand simti ca persoana cu care o faci merita si te v-a aprecia.Asa ca nu te grabi si nu pica in plasa la primul care vine cu vrajeala la tine! Bafta :*
De ce ar fi ruşine?
La 15 ani eşti încă în perioada de dezvoltare, de maturizare sexuală şi te comporţi conform vârstei.
Nu trebuie sa iti rusine, draga mea. Inseamna ca ai atata minte incat sa nu cazi in plasa oricarui baiat.
Normal ca e o rusine. Ce naiba ai facut pana la varsta asta? Hai fuguta si gaseste oe cineva cu care sa o faci, ca daca mai stai mult virgina o sa pierzi prietenia la toate curvele si panaramele. Si astea sunt atat de multe incat o sa ranai singura. Nici baietii nu te vor placea prea mult. Decat baietii aia cu bun simt si educati...dar ce te faci ca astia sunt putinisi au mare cautare
Eu am fost virgina pana la 19 ani si nu mi-a fost rusine.Ai grija ce faci si cu cine faci :*
Cum sa fie o rusine mai? fii mandra de lucrul asta si tine cat mai mult de ea cel putin pana la 18 ani care e varsta ideala pentri relatii intime si bravo
Nu e de loc o rusine de ce sa-ti fie rusine sunt altele care erau virgine si la 21 de ani.
AndrewTate7789 întreabă: