1. nu imi plac timidele, in mod paradoxal, exact acele fete se dovedesc cele mai rele si nesimtite si cu tupeu murdar- scuze de limbaj.
2. pentru mine virginitatea nu inseamna nimic.
3. m-as retrage elegant si as lasa-o sa se marite cu fecioria ei
Nu stiu daca exista asa ceva, nu pot afirma ceva ce nu stiu, eu mereu vb din observari, articole, studii dar nici ele nu sunt 100% exacte, majoritatea fetelor vor un baiat rau asta e adevarul s-a dovedit ca fetele la ovulatie prefera un smecheras de cartier iar dupa un baiat cuminte, sa stii ca baieti sunt porci pana intarnesc prima femeie din viata lor apoi devin indragostiti apoi dupa ce sufara devin un fel de badboy adica realiseaza ca fetele vor altceva nu un baiat cuminte de casa, deci in concluzie tu esti cuminte, bine crescuta, educata da ce sa faci cu un om plictisitor, pampalau care fuge de un mascul alfa?
Sunt si barbati care apreciaza chestia asta. Din pacate, numarul lor e foarte mic in ziua de azi. Toti vor femei versate, care sa faca si sa dreaga. Nu te concentra pe asta. Cauta-ti un baiat cu care sa te intelegi, ca restul vine de la sine.
Da, eu sunt genul care as aprecia o astfel de fata, cu conditia sa ne casatorim cat mai repede, nu sunt de piatra, pot sta un an fara sex de dragul ei dar nu mai mult.
Mie imi place la o fata sa fie timida si treaba cu virgina dar intr-o reliatie lunga e nevoie si de sex