| Aswin a întrebat:

Credeți ca puteți rezista tentatiei de a face sex după Căsătorie?

Răspuns Câştigător
| Robert2526 a răspuns:

Da, logic ca pot, ce e sexul mai puternic ca mine? Pot si sa nu mai fac niciodata

14 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Poate te referi la faptul ca sa intretii relatii doar dupa casatorie. Bineinteles ca se poate, ideea e sa vrei si sa stii sa iti respecti partenerul/partenera. Dar din pacate, fetele/baietii din ziua de azi aleg sa-si inceapa viata sexuala inca din liceu sau mai rau, din generala.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Eu nu, deja am rupt vreo 50 de pasarici la viata mea

| stfnn a răspuns:

De putut poti, intrebarea este: de ce?

| RAY a răspuns:

Ma castrez pana la nunta, 1000000000000000000 de ani pot pana dau de una sincera

| corbulalbrosu a răspuns:

La ce te-ai mai casatori? Intrebarea ta este ilogica.

| neutrino a răspuns:

Probabil ca ai dorit sa intrebi cu totul altceva.

| LoveSleep a răspuns:

Putem, da nu vrem.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adică după căsătorie nu mai am voie sa fac sex? sau cum? Cine m ar opri?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil voiai sa știi daca noi putem sa rezistam tentației de a face sex cu mai multe persoane, ceea ce după căsătorie nu o mai poți face cu n fete/băieți, ci doar cu soțul/sotia.

| Innsbruck a răspuns:

Care-i treaba cu casatoria asta? Daca il/o iubesti faci cand vrei

| Smile3 a răspuns:

Nici dupa intemeierea unei relatii din punct de vedere moral macar..nu iti mai e permis sa faci sex cu alte persoane straight face.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Smile3):

Exact, si nici înaitea casătoriei, sexul nu este permis.

| Zaharia_Mariana_1978 a răspuns:

Depinde,daca ai vreo boala luata din alta parte trebuie sa -i spui si sa te tratezi inainte de a face sex cu partenerul/a ta.

| geokriss99 a răspuns:

N.are sens întrebarea ta laughing))daca nu rezistam înainte de căsătorie, cum sa rezistam dupa?laughing)

Întrebări similare