anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeți că un băiat de 21 de ani s-ar putea îndrăgosti de o fată de 15 ani? Eu cred că fetele la 15 ani arată destul de bine. Adică pot gândi mai matur, au forme, deși formele pe mine nu mă interesează. Voi ce credeți? (Dau funda!)

36 răspunsuri:
| IonutCG90 a răspuns:

Bună. Cred că da dar ar fi dur. Ar putea să fie o dragoste dar cu multă multă răbdare.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Foarte matur pot gandi daca se incurca cu unul mai mare cu 6 ani cand ele abia si au scos buletin.

| dorra091199 a răspuns (pentru suntserios):

Ziceam doar daca baiatul se poate indragosti de o fata cu 6 ani mai mica ca el. Nu sa se incurce cu ea sau invers.

| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul in care fata da de inteles ca este usor abordabila poti fi sigura ca se pot "indragosti" de ea si unii mult mai in varsta. Sansele ca dragostea sa fie cu adevarat adevarata sunt destul de reduse insa nu imposibile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, ce să vadă un tânăr de 21 de ani la un copil?

| JokerDeaD a răspuns:

Prin "s-ar putea indragosti de o fata de 15 ani", vrei sa spui ca vrea doar o noapte cu tine, apoi plansete si auzi numai: "baieitii sunt niste mitocani", nu stiu cum ne faceti voi, am dat un exemplu.

| dorra091199 a răspuns (pentru JokerDeaD):

Nu m-am referit deloc la asta.

| JokerDeaD a răspuns (pentru dorra091199):

Stiu, dar voiam sa-ti atrag atentia sa fi atenta pe cine alegi, majoritatea asta vor.

| Steffy_Stelea_1995 a răspuns:

Da eu cred ca da, adica varsta e doar un numar si atat daca sunt sentimente puternice la mijloc ar fi o experienta de nerefuzat.

| Alcyon a răspuns:

E posibil, insa nu cred ca relatia ar putea sa ajunga prea departe. Un baiat la 21 de ani totusi, vrea sa devina independent. Unii nu mai stau cu parintii de la 18-19 ani. Fata in schimb, mai are ani buni pana va fi pe picioarele ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

" Adică pot gândi mai matur" rolling on the floor eu nu prea vad fete la 20 de ani, mature si tu imi zici ca alea de 15 sunt -. rolling on the floor lasa-ma ca mor

| Fatamuntilor a răspuns:

Sa se indragosteasca, da, dar nu cred ca asfel de relatie poate sa si tina
Sunt mentalitati si asteptatari diferite

| Broadband a răspuns:

Daaaa prietene se poate eu am 22 ea 16 prefer una asa mica si cuminte decat o epava de 20 de ani mancata de cluburi si fitze..chiar te rog frumos sa te bagi pe ea daca vreti amandoi acest lucru nu ezita

| piticelm a răspuns:

Si eu am aceeasi poveste. Si am ceva ani de cand sunt impreuna cu acel baiat.Nu ne-am plictisit, nu ne-am luat la bataie din cauza varstei.Baieteii care au comentan mai sus, au intalnit pe vreuna care a ras de ei, iar acum o fac pe durii.Nu dragilor, nu toata lumea are in loc de creier o aluna.Te poti indragosti bine mersi, varsta arata cam cat mai ai de trait si nici aia.Nu arata pe cine sa iubesti si cand sa iubesti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru piticelm):

Ai intalnit tu toti baietii de mai sus sa faci presupuneri de astea tampite? am vazut la altii mereu. ea 15 16 el 22 23 si dupa nu stiu cat timp ori ea se plctisea de el ( haios nu ) ori el vroia sex si ea pleca. dar lasa ca tu la 15 ani stii mai bine, ai experienta de viata mai multa rolling on the floor

| MădălinaDinu a răspuns (pentru suntserios):

Vorbește pentru tinelaughing. Se vede că (,) cunoști doar proastewinking. Sunt fete la 15 ani care se decid ce facultate să facă, așa că mai bine taci și nu generalizeziwinking.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru MădălinaDinu):

Mare dovada de maturitate sa iti alegi o facultate

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MădălinaDinu):

rolling on the floor daca terminau facultate la 15 ani mai ziceam dar asa, ai dat si tu din lac in put, vai steaua voastra

| Doub a răspuns:

" au forme, deși formele pe mine nu mă interesează."- laughing)

| piticelm a răspuns (pentru anonim_4396):

Stau si ma gandesc de ce iti place sa mananci mult rahat,(bineinteles care se foloseste la cozonac, nu altceva), daca nu ma cunosti.Se pare ca ai o mare frustrare ca toate ''fetitele vesele'', te-au lasat cu buza umflata ca pe catelusi! Multumit acum? ce zici, imi dai mai mult de 15 ani? Nu ti-ai intalnit persoana potrivita cu care sa o faci pe inteligentul.Iti poti conserva in continuare aluna din cutia craniana, pentru ca mai tarziu sa fie expusa la muzeu.Cand ma vei cunoaste, vei putea manca rahat in public despre mine, pana atunci, tine-l bine in gura.

anonim_4396

Buthurt rolling on the floor, esti vai steaua ta. baietii din ziua de azi chiar sunt niste prapaditi, majoritatea

Da,se vede ca esti prapadit, nu era nevoie sa confirmi laughing

anonim_4396

:O vai tu maturo, du-te la tactu sau la "pisi" si cerei 5 lei si i-ati o inghetata sau ceva ca vad ca esti cu capul rau. internetul nu e pentru tine sad

Limita ta a fost depasita de mult.Te inteleg ca nu mai poti face fata situatiei.Mi-e mila de tine, meriti fufe care sa incerce sa profite de pe urma ta.La mine in vocabular nu exista cuvantul ''pisi'', poate la tine da.Mananca in continuare rahat, observ ca iti place, pofticiosulehee hee

anonim_4396

Chiar m-ai ranit sad, din pacate eu nu caut fufe de 15 ani ca "iubitul" tau, eu caut fete mature care numai stau pe banii parintilor. stiu iti vine sa plangi, dar nu iti fie teama,. esti copil si toti stiu ca " copii sunt prosti. de aia nu ii lasa nimeni sa voteze laughing

Trist este ca ai acces la tot felul de retele de socializare, fara un control psihologic in prealabil.Cand voi mai implini 15 ani iarasi, te voi anunta si ma voi bucura laughing Tocmai ce am dat de petrol, m-am coborat prea mult la mintea ta de ''barbatel'' proaspat iesit din oubatting eyelashes

anonim_4396

Nebunatico iti place de mine de tot te intorci? laughing, care e faza, "pisi" nu mai ajunge? rau ati ajuns, vai vai

Da,ma atrage inteligenta ta moarta, imi aduci aminte de o planta.

anonim_4396

Lasa-ma sa ghicesc.sa fie actualul tau "iubit"? este? da, stiam eu big grin

Daca ai avea creier, ai trai 20 de ani in plus, insa in situatia ta, nu-ti dau multe sanse.