În opinia mea, diferența de vârstă într-o relație nu prezintă o importanță majoră, se poate spune chiar că este irelevantă, cât timp există potrivire și înțelegere între cei doi și amândoi sunt majori.
Intr-o anumita masura as zice ca conteaza virsta...deja logica e diferita la cei de 13, 15, 18 ....gaseste pe candva care sa fie cu mintea intr-o virsta cu tine.
Depinde de persoanele in cauza si de virsta.(daca nu ai un scop financiar).Mi se pare absurd ca unul sa fie de 20 si celalalt de 60 de ani.Numai bine.
In niciun caz nu e vorba de materialism.
Inteleg ca diferenta este destul de mare.Imi voi permite sa iti dau un sfat, fara a-ti spune si motivul:Sper sa nu faci pasul asta cu un barbat mai in virsta cu mai mult de 10 ani decit tine.Decizia este numai a ta.Mult noroc.
Mulțumesc , dar nu este nici mai mare nici mai mica de 10 ai!
Ideea e ca nu e vorba de o singura persoana. Aproape toti bairtii cu care as putea avea o relatie sunt mai mari decat mine, cu un minim de varsta de 5 ani.
Eu iti multumesc.Nu stiu cine esti sau de unde esti.Ai grija de tine.Mult noroc.
Ivonaaa,De unde crezi ca am stiut de cei 10 ani?
Nu stiu! De unde?
Crezi ca intimplator ti-am zis sa ai grija de tine? Desi nu stiu cine esti? Urmareste mesageria.Vei afla.Mult noroc.
M-ai bagat in ceata.
Parerea lumii ar trebui ignorata. Daca pe voi nu va deranjeaza, varsta ar trebui sa fie optionala
In unele cazuri da... de exemplu daca ai avea 15 ani ai iesi cu un pusti de 7 ani care inca se scobeste in nas?
Curiozitațibărbați întreabă: