anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Crede-ti ca ar trebui sa continui? imi place de el de foarte mult timp, si lui de mine.Adica e mai mult decat placut... tinem unul la altul, ne stim de multi ani.Am avut si alte relatii(amandoi) dar sentimentele dintre noi sunt aceleasi.Acum,are prietena.Cu toate astea, noi ne mai vedem(singuri), ne sarutam... vorbim. Ce ar fi cel mai ok de facut? Prietena lui, a fost o prietena foarte buna de-a mea, nu mai este.Stiu ce el tine mult la ea.Stiu ca sunt pe locul 2, tocmai de aia va cer o parere.Totul,sau nimic?

2 răspunsuri:
| mariy a răspuns:

Eu zic sa-l lasi daca ailalta e pe primul loc cum zici tu...tre sa fii cu acela pentru care tu esti pe primul loc. o sati para insuportabil sa nul mai vezi prima perioada dar o sa treci. cel mai bine se rezolva o problema trecind prin ea. eu nu as putea imparti persoana draga. bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai daca tii la el ar trebui sa nul mai bagi in seama deoarece are pr... il poti intreba daca vrea ceva serios ca tine si gata daca zice ca da atunci ii ceri sa renunte la pr lui daca zice ca nu atunci ii ceri sa te lase in pace stiu ca e dificil daca tii la el dar e mai bine pentru aman2