| LCD a întrebat:

Crede-ti ca ar trebui sa continui? imi place de el de foarte mult timp, si lui de mine.Adica e mai mult decat placut... tinem unul la altul, ne stim de multi ani.Am avut si alte relatii(amandoi) dar sentimentele dintre noi sunt aceleasi.Acum,are prietena.Cu toate astea, noi ne mai vedem(singuri), ne sarutam... vorbim. Ce ar fi cel mai ok de facut? Prietena lui, a fost o prietena buna de-a mea. Ce e de facut in situatia asta? Stiu ca sunt pe locul 2, si nu, nu imi convine, dar m-am gandit ca pastrand legatura asta, intr-un final vom fi impreuna, si pana atunci, nu ne vom raci.Deci? Totul sau nimic?

5 răspunsuri:
| bluesky a răspuns:

Inteleg perfect pentru ca asa sunt si eusad

eu i-am zis: ori cu ea ori cu mine? astept raspunsul momentan...

nu e Ok ceea ce faceti pentru ca o inseala pe cealalta, tu esti ca si amanta si fata respectiva a fost prietena cu tine si asta nu e ok. Spune-i sa aleaga una dintre voi.

succes

| LCD explică:

Dar parca ma complac in situatia asta...pentru ca il plac mult.Eu stiu ca el o iubeste, dar daca o iubeste, de ce vine la mine? nu vreau sa-i spun ''gata, de azi incheiem cu jocul asta'' mai bine fac asta fara sa-i spun.Ma va cauta iar eu nu voi fi disponibila, poate ii voi da de gandit. E mai bine asa

| claudiu123 a răspuns:

Ca sa nu pari rea nu incerca sa ii desparti ashteapta vor avea o ceartawinking si se vor desparti si ve'ti ramane voi 2 cu timpul iti vei da seamawinking funda plspuppy dog eyes

| un copil:x a răspuns:

Am fost si eu in situatia asta, iar la baiatul acela am tinut cel mai mult pana acum, desi niciodata nu a fost al meu asa cum as fi vrut.

El a stat cu o fata 2 ani, o iubea, dar cu toate acesta in toti acesti 2 ani imi zicea sa fiu cu el, se dadea la mine mereu, ma lua in brate, ma saruta(uneori), vorbeam mereu pe mess, dar nu puteam accepta sa fiu cu el stiind ca sta cu alta, iar el iti dai seama ca nu putea sa renunte la ea pentru o fata pe care doar o placea.

Dupa 2 ani relatia lor s-a incheiat si tot la mine a venit sa-mi zica sa stau cu el, iar eu am acceptat, desi nu a durat decat cateva zileoh go onlaughing.

Nu te sfatuiesc sa fii cu el cat timp are prietena, dar nici sa renunti definitv, pentru ca poate sa ti se intample ce mi s`a intamplat miethinking Totusi incearca sa-l pui sa aleaga, daca nu vrea nu te indeparta de el, dar nici nu accepta sa fii la dispozitia lui cand are el chef.Adica eu cred ca ar trebui sa fii prietena cu el pana se desparte de aceasta fata.

| RalucaAlexandra a răspuns:

Ti-as fi spus sa-i lasi in pace daca nu vroia si el. Dar e clar ca simte ceva pentru tine din moment ce va vedeti, sarutati.

Il pui sa aleaga. Cel mai bine.

Daca o iubeste si nu vrea sa renunte, lasa`l, n`are rost sa te mai bagi intre ei.