Este mare diferenta intre a duce o fata acasa- care are sensul de a conduce fata acasa la ea, si a o aduce acasa- in sensul ca o aduci acasa la tine. Nu uita ca soarta mai este si cum si-o face fiecare.
Nu! E important sa comunicati, sa-i spui adevarul. Sa-i explici de ce nu o poti duce deocamdata acasa si, cu siguranta, daca tine la tine bineinteles, va intelege!
Lasa-i pe ceilalti. O duci acasa cand ai o relatie serioasa, cand sunteti amandoi pregatiti de acest pas important.
Numai bine!
Ms pentru incurajare...nu stiu la ce te referi relatie serioasa adica cunosc pe cineva care de 2 luni erau impreuna si deja au facut sex si din prima luna si s-au si invitat acasa.
Dar ma gandesc daca e ok daca ma invita sa ma duc acasa la ea dar oricum m-as simti urat doar eu sa ma duc la ea..crezi ca ar fi ok?
Nu-i adevarat! Nu va puteti intalni foarte frumos si in parc? Daca o aduci acasa, ar fi si cam ciudat. Mai bine tu te duci la ea, dar trebuie sa fiti singuri si e mai greu. O relatie se poate face si plimbandu-te in parc sau in oras.
Ce prostie! Intreabai pe acei " toti " ce legatura are iubirea cu dusul acasa. Din cate stiu, " Love is in the air ", nu " Love is in my bed ". Daca sti ce zic. Nu mai asculta toate aberatiile astea. Iubeste!
Scarlat_Albert_1984 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: