| GulDan a întrebat:

Crede-ti ca e ciudat sa bag in seama o fata in masina sau tramvai? Am vazut o fata care arata bine si as vrea sa-i zic ceva dar nu stiu celaughing

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O saluti si zici ca arata bine, schimbi cateva cuvinte si mai tarziu intrebi daca are gagic, daca are o lasi.

| albaKiara a răspuns (pentru mgtow):

Misogin...nu asa se trateaza o fata!

| mgtow a răspuns (pentru albaKiara):

Daca o ia asa poate are noroc, prea prost sa fie ca sa dea bani pe curul ei fara sa o cunoasca destul de bine.

| albaKiara a răspuns (pentru mgtow):

Mai bine ar lasa-o in pace si gata.Nu inteleg de ce baietii trebuie sa "vaneze".

| h3r a răspuns:

Bună, sunt un cățel în lesă.

| GulDan explică (pentru h3r):

Da? Si vroiai sa spui de fapt?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ciudat in metrou. Acolo e deplina liniste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te supara.te vad imi placi si as vrea sa te cunosc daca si tu consimti. daca spune ca nu, totusi insista. poate nu va accepta imediat sa nu para chiar asa usor de agatat, dar te va avea in vedere.si asta nu rau pentru mai tarziu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O intrebi daca poti sa stai langa ea apoi te prezinti, incerci s ao intrebi ceva.

| albaKiara a răspuns:

Trebuie sa intri in vorba cu ea incepand cu o intrebare banala gen "scuza-ma, imi poti spune cat este ceasul?" si indiferent la ce se uita te complimentezi cu ea "ai un ceas\telefon foarte dragut".Te asezi langa ea, te uiti in ochii ei, ii intinzi mana si te prezinti.Nu fa prea multe intrebari altfel o sa se sperie si o sa creada ca vrei sa o violezi laughing las-o pe ea sa vorbeasca mai mult si daca totul merge bine o sa va reintalniti!

| L7w7n7d7 a răspuns:

Nu e ciudat deloc. E chiar de apreciat.

| yutsa a răspuns:

Macar o cunoasti?laughing

| GulDan explică (pentru yutsa):

Nu..am vazut-o de mai multe ori in tramvairolling on the floor