| deutza_2077 a întrebat:

Crede-ti ca mai exista baieti care, nu isi aleg fetele dupa forme? si se mai uita si la caracter?

14 răspunsuri:
| rox13yy a răspuns:

Cred ca da, dar putini.foarte multi mai intai se uita sa ai c*r bombat, sani imensi sh dupa se cupleaza cu tine

| maya1311_4302 a răspuns:

Da sunt destui, stiu multe cazuri in care el e super tare sh ea...sau ea cu anomali si el o place si fara un ochi sau cu ceva stramb la ea

| PassionPourChocolat a răspuns:

Parerea mea...in ziua de azi nu prea se mai gasesc.

| Angelofdarkness862 a răspuns:

Nie! Toate prietenele mele aveau forme de fotomodel. Si la fel ca toti prietenii si colegii mei si oricum daca nu ar avea forme nu prea ai avea pe ce sa pui mana nu? rolling on the floor

| RedAppLe a răspuns:

Clar.De ce spun asta? Pentru ca sunt genulaughing(nu vreau sa ma laud).Nu ma intereseaza forma corpului ma intereseaza interiorul...caracterul fetei.Degeaba ii o pitipoanca bunoaca.Aia ii buna doar pentru o noapte si atatwinking.Si nu sunt numai eu care ma uit la caracter.Mai sunt multi baieti.

| DilauRo a răspuns:

Desigur ca mai exista.

| Bijou a răspuns:

Prea putini, pentru multi conteaza ambalajul

| adi227 a răspuns:

Lol e important si aspectul dar nici nu se compara cu ce ai in interior e ca si cum ai fi prieten cu o pitipoanca pa pa

| florocirc a răspuns:

Poti sa fi mai plinuta, ai tate? ai cur? esti frumoasa? esti buna!laughing poti sa fi slaba, da ` frumoasa, esti buna si atunci, esti grasa si urata? esti oribila fato `! esti slaba si urata? du -te dreacu laughing, cam asa e gandirea baietilor, rar mai gasesti : aaah, ce mi place fata aia e asa de treaba si amabilalove struck

| MladinA a răspuns:

Eu unul am parte de iubire din plin, Sunt mort de durere din dragoste si sufar, dar inca o iubesc, si nu are cine stii ce forme, e doar iubirea vietii mele...

| FR3DDY a răspuns:

Buna. Asta este a 3-a oara cand o spun si am s-o mai spun cate zile voi avea: nu ma intereseaza fizicul! Poate fi fara maini/picioare, grasa/slaba si chiar in scaunul cu rotile. Ma intereseaza Sufletul acelei persoane, caracterul. Si da, recunosc, nici eu nu sunt Fat-Frumos cu stea in frunte. Si da, poate unii dintre voi au mai citit si la alte intrebari acest gen de raspuns al meu si imi cer scuze ca ma repet, dar pur si simplu asta sunt eu. Nimic si nimeni nu e perfect, inclusiv eu.
O seara buna in continuare tuturorwinking.

| Anonim_8428 a răspuns:

Chiar daca sunt, dar sunt destul de putini...(parerea mea)

| sunshine_1588 a răspuns:

Eu zic ca mai exista. degeaba esti cu una care arata super dar e foarte fitoasa si nu te impaci cu ea...sau sa fie din alea, mergi cu ea prin oras si vine un prieten la tine si zice : "bai ce faci cu ea? pe asta a f ***. jumatate de oraslaughing" laughing