| Daysukki a întrebat:

Crede-ti ca o fata poate dormi in acelasi pat cu un baiat fara sa se intemple ceva?

Răspuns Câştigător
| purenerve a răspuns:

Da se poate tio spun din propie experientza sunt baiat daca iubesti eprs cealalta si sti so respecti nu o violeiz doamne iarta-ma! nu-ti trebuie neaparat sa te culci cu ea ca sa te simti iubit de ea ci o imbratisare 2 mangaieri 3 sarutari sunt de ajuns

19 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,normal ca se poate...depinde in ce relatie se afla unul cu altul.Eu am dormit in acelasi pat cu prietenul meu de multe ori inainte sa imi incep viata sexuala cu el.Am dormit cu el si nu s-a intamplat ceva, adica doar ne-am sarutat si ne-am imbratisat, nu e obligatoriu sa se ajunga la sex.Acum depinde,daca sunt sa zicem amici,colegi, nici atunci nu trebuie sa se intample ceva, numai in cazul in care amandoi isi doresc si sunt de acord.hee hee

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

De ce nu?!

Nimic nu se face la acelasi tipar!

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Da, şi ţi-o spun din proprie experienţă.

| katy a răspuns:

Daca ii pune somnifere, poate ca va sti ca e intr-un somn profund, altfel no way nu cred, si nu e vb de fata ci de baiat

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

DA! Am eu o astfel de amica, prin tabere mai dormim si amandoi stim ca suntem doar prieteni si nu ne dorim nimic mai mult. In schimb, spatele ei se modeleaza perfect pe burta mea. laughing

| ELLSSA a răspuns:

Normal!

| ruPfashu a răspuns:

Da, se poate.

| NoChanceForUs a răspuns:

Depinde de băiat și de... fată!

| Izabelaisa a răspuns:

Da eu am dormit cu prietenu meu 1 luna in pat si iti garantez happy nu ma atins apoi m-am lasat dusa de val smug si hmm laughing numai comentez ca esti mic waiting laughing glm big grin

| alexush a răspuns:

Se poate.da e un chin pentru baiat.va zic eu.laughing

| Izma a răspuns:

Tu cu care cap ai gandit intrebarea asta?!

Sau mai bine zis... ai gandit-o?laughing

| AnaSury a răspuns:

Da se poate. adica eu asa cred.
Daca nici ea si nici el nu au intentia si nu se ganest la acel lucru nu se va intamplawinking

| Optimus7 a răspuns:

Da. Pot doar sa doarma.

| Crisis a răspuns:

Da, eu "cre-d". Gandeste-te la un exemplu mama- fiu sau tata- fiica. Oricum, si daca ar fi fata- baiat fara sa fie rude s-ar putea. Eu in cantonament cand eram la inot am dormit cu un baiat in pat...

| redrouje a răspuns:

Da, din propria experientzalaughing
acum depinde de am2...

| mihaela_8638 a răspuns:

Dap eu am dormit de multe ori cu prietenul meu fara sa se intample nimic dar dupa 7 luni nu a mai rezistatlaughing

| Andreea114820 a răspuns:

Da se poate fara sa se intample nimic... fundita?

| EricaxD a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa o faca daca dorm in acelasi pat oh go on depinde de aman2 big grin

| aligatorrr a răspuns:

Da. de ce nu?