| consilierindragoste a întrebat:

Crede-ti ca putem accepta cu usurinta ca uneori suntem foarte dificili in viata?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Acceptam asa cum santem in general.

| Elena1234456 a răspuns:

Asa este.Suntem cu totii diferiti... din fericire. Sunt de parere ca trebuie sa ne acceptam pe noi insine inainte sa avem pretentia de la ceilalti sa ne accepte asa cum suntem.

| lia a răspuns:

Depinde de cat de bine ne cunoastem si daca vrem sa recunoastem acest lucru in fata celorlalti. Eu nu cred ca trebuie sa acceptam faptul ca suntem dificili, trebuie sa fim constienti ca putem sa ne schimbam. Dar cel mai mult, sa ne dorim sa evoluam. In ceea ce priveste persoanele din jurul nostru, este putin mai delicat. Pentru ca ele sunt acelea care trebuie sa constientizeze ca suntem dificili si sa accepte acest lucru, asta in cazul in care vorbim despre familie sau prieteni adevarati.

| LoveUbutUdontCare a răspuns:

Noi ne acceptam, doar ca altora le este mai greu s-o faca... Eu recunosc ca sunt o persoana foarte dificila, desi cateodata as vrea sa nu mai gandesc atat de complex, si sa iau totul asa cum mi se da. Pana la urma, daca ceilalti te pot accepta, si te plac asa dificil cum esti, cred ca asta ar fi cel mai multumitor lucru.

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Desigur

| consilierindragoste explică:

Nu ii inteleg pe unii chiar nu citesc intrebarea sau citesc doar raspunsurile altora pentru ca ma mira faptul ca vorbim de obstacole si diferiti si mai stiu eu ce. aici vorbim de noi insine si nu de alti si obstacole. cred ca intrebarea suna altfe,, credeti ca putem accepta cu usurinta ca uneori suntem dificili?"" v-as ruga sa fiti mai atenti la intrebare sa nu intelegeti gresit sensul.multumesc ps'; dificil pentru voi inseamna incapatanati

| babyblue a răspuns:

Din pacate, fie ca ne acceptam, fie ca nu ne acceptam...asta suntem.

| geoeheart a răspuns:

E greu de acceptat, dar de fapt fiecare persoana este dificila dintr-un punct de vedere sau altul.
Viata nu este nici scurta nici lunga, insa exista timp destul sa apara pentru obstacole pe care cu siguranta le putem trece. nu degeaba ne-au fost alocate.

Întrebări similare