N-as iubi o singura persoana nici daca mi-ai pune pistolul la tampla.Am atat de putina dragoste de oferit ca abia imi ajunge sa ma iubesc pe mine.Nu dau la nimeni
Daca iubesti a doua persoana, deja nu este suficient pentru prima sau nu mai merita dragostea ta.Nu cantitatea, ci calitatea dragostei conteaza.
Sa sti ca desi toata lumea zice ca o singura data iubesti in viata nu e chiar asa, sau cel putin asta e parerea mea. poti iubi de multe ori, mai intens sau cu mai putin interes. de exempul este prima iubire care deseori nu e si ultima. aia e iubirea inocenta si lipsita de griji. e iubirea aceea sincera in care nu isi gaseste loc falsitatea si regretul. sentimentele oamenilor se schimba constant, de aceea zic ca iubesti de mai multe ori dar niciodata nu o sa ai o iubire la fel ca precedenta. mereo sa o sa simti iubirea altfel astfel nu poti compara o iubire cu o alta.
Depinde de persoana. Eu sunt genul care nu se aventureaza in relatii. Vreau sa am alaturi de mine doar o singura persoana, care sa ma iubeasca si pe care sa o iubesc la randul meu.
O singura data iubesti cu adevarat in viata! De multe ori, iubirea este confundata cu atractia. Dar iubirea, e doar o singura data in viata! Si nu se uita, niciodata, de asemenea.
Nu toata lumea este asa.Multi doar se joaca cu ''iubirea''. De aceea am spus ca depinde de fiecare persoana in parte!
Poti iubi foarte bine o singura persoana (rare sunt cazurile) dar de regula ai mai multe iubite intr-o viata
Nu. Dragostea adevarata apare doar o singura data in viata.Eu sunt de parere ca nu trebuie sa avem multi iubiti respectiv iubite. Unu/una singura ajunge atata timp cat stie sa fie OM. Daca nu este, inseamna ca e greseala ta ca nu ai cautat unde trebuie.
Aici vorbesc si de persoanele care la batranete se despart si se trezesc ca de fapt, nu se mai potrivesc, au trait impreuna aiurea..., deci si cazuri dinastea...etc
Sincer viata e scurta cand iubesti o persoana pentru ca te simti bine alaturi de ia si aveti multe in comun