| rico1991 a întrebat:

Crede-ti in BLESTEMUL : DRAGOSTEI NEIMPARTASHITE?"
HElOo all happy Sunt un baiat din Ploiesti, pasiunea mea este dansul, va marturisesc sincer ca eu chiar ma indragostesc prin dans. STiu ca pare stupid si absurd dar asa este. o sa va dau un ex:
Anul trecut de Sf. Andrei am cunoscut-o pe foasta mea prietena printr-un prieten comun, ea a insistat sa ne faca cinste intr-un club.
Nestiind ce-mi va rezerva viitorul " intilnirea persoanei iubite" eram total nepregatit si m-am gindit ca as putea totusi sa-i fac un cadou big grin, DJ-ul din club a pus o melodie latino atit mi-a trebuit sa simt ritmul cum imi invadeaza sufletul si minetea, am invitat-o la dans happy nestiind ca tipa a mai facut si ea dansuri, eu fiind danstaor facind dansuri de foarte mic a rezultat un "SHOW" la propriu facut de amindoi, celelate persoane de pe ringul de dans s-au oprit si s-au strins in jurul nostru incadrindu-ne intr-un patrat la finalul dansului toti ne-au apaludat, felicitandu-ne si ne-au intrebat de cit timp dansam impreunahee hee) a fost un moement superb happy apoi ea m-a cautat pe hi5, mi-a lasta vreo 3 mesaje ca vrea sa ne vedem, si as aa inceput totul.
Aceasta frumoasa iluzie a durat 3 luni, apoi s-a incheiat, am suferit mult deoarece initzial nu imi placea de ea dar m-a facut sa tin enorm de mult la ea.
Dupa acesta relatie am inceput sa imi placa foarte usor de mai mult fete cu care dansam, involuntar placandu-le si comparindu-le cu fosta, am avut 3 astfel de relatii straight face "pasagere" pot spune nimic ca concret sad
MA doare ca involuntar totul raportez la aceea perioada si la aceea persoanasad f draga atunci sad

AM AJUNS SA-MI FIE FRICA SA MAI IUBESC! sau SA MARTURISESC LUCRUL ACESTA sad Astept raspunsurile voastre
Multumesc anticipat tuturor!

Răspuns Câştigător
| lyrics a răspuns:

Sa stii ca fiecare risca cand incepe o relatietongue
daca totsi am sta cu frica asta, nu am mai fi impreuna cu nimeni, am fi singuri.
depaseste'tsi teama asta.si las'o in urma p fosta.
a fost frumos dar s-a terminat.
da sansa de a fi cu tine si altor fete, nu doar pentru o relatie pasageratongue
pentru ceva mai mult.
:*
multa bafta si ai grija de tine
succes cu dansul

8 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Pai, cred ca tu faci o greseala foarte mare. Cand incepi o relatie cu cineva, trebuie sa UITI cu desavarsire tot ce a fost inainte. Considera ca este o noua viata, ca tu nu ai existat pana atunci. Pentru ca, facand mereu comparatii, tu esti legat de fosta si nu stii sa apreciezi nimic la prezenta.

| Floreenofficial a răspuns:

Se pare ca la tine 1 dans cu o fata= o noua fata de care te indragostesti.
De ce sa iti fie frica?sad
Cauta si tu o fata serioasa si intreab-o! Ai vrea sa ai o relatie serioasa? Si apoi iti dai seama despre ce e vorba...
Succes!

| rico1991 explică:

Am facut dans sportiv 5 ani, 3 anii de street dance, acum fac dans modern, contemporant si in general dans sportiv tongue

| FunkYboy a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie frica. Poti sa intrebi o fata cu care ai dansat sau cu care nu ai dansat daca vrea sa fie cu tine dar trebuie sa mentionezi ca vrei o relatie serioasa.Mai e o varianta:invata-te sa nu suferi dupa ce pierzi pe cineva! Atunci vei putea avea fetele la degetu` micwinking

| EmySweety a răspuns:

Usurel, vei uita de aceasta fricawinking daca vrei sa mai vorbim. lasa un id intr-un mesaj ( si eu sunt din Ploiesti)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce fel de dans faci?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Petrutz ce ai tata? fete sunt destule stai linistittongue si apoi daca vrei sa ai prea multe aventuri, sa fii macho si sa ai ce povesti la nepotilaughing umbla si u mai des prin cluburi etc(doar o sugestie chestiunea cu cluburile big grin si stii de ce zic astawinking )

| alexa_8913 a răspuns:

Asta e daca sufletul iti spune asta tu trebuie sa il urmezi cel mai simplu ar fi sa gasesti o fata care sa fie sigura pe ea si sa stie ce vrea in viitorul apropiat nu o simpla aventura si o relatie serioasa asta inseamna ca trebuie sa gasesti si o fata care sa poata fi sincera cu tine si sa puteti discuta la bine si la rau despre sentimente si nu e o rusine ca iti place dansul fiecare cu pasiunea lui asta e hobby-ul tau asta e nu trebuie sa bagi gura lumi in seama mult succes in viata