Sa stii ca fiecare risca cand incepe o relatie
daca totsi am sta cu frica asta, nu am mai fi impreuna cu nimeni, am fi singuri.
depaseste'tsi teama asta.si las'o in urma p fosta.
a fost frumos dar s-a terminat.
da sansa de a fi cu tine si altor fete, nu doar pentru o relatie pasagera
pentru ceva mai mult.
:*
multa bafta si ai grija de tine
succes cu dansul
Pai, cred ca tu faci o greseala foarte mare. Cand incepi o relatie cu cineva, trebuie sa UITI cu desavarsire tot ce a fost inainte. Considera ca este o noua viata, ca tu nu ai existat pana atunci. Pentru ca, facand mereu comparatii, tu esti legat de fosta si nu stii sa apreciezi nimic la prezenta.
Se pare ca la tine 1 dans cu o fata= o noua fata de care te indragostesti.
De ce sa iti fie frica?
Cauta si tu o fata serioasa si intreab-o! Ai vrea sa ai o relatie serioasa? Si apoi iti dai seama despre ce e vorba...
Succes!
Am facut dans sportiv 5 ani, 3 anii de street dance, acum fac dans modern, contemporant si in general dans sportiv
Nu trebuie sa iti fie frica. Poti sa intrebi o fata cu care ai dansat sau cu care nu ai dansat daca vrea sa fie cu tine dar trebuie sa mentionezi ca vrei o relatie serioasa.Mai e o varianta:invata-te sa nu suferi dupa ce pierzi pe cineva! Atunci vei putea avea fetele la degetu` mic
Usurel, vei uita de aceasta frica daca vrei sa mai vorbim. lasa un id intr-un mesaj ( si eu sunt din Ploiesti)
Asta e daca sufletul iti spune asta tu trebuie sa il urmezi cel mai simplu ar fi sa gasesti o fata care sa fie sigura pe ea si sa stie ce vrea in viitorul apropiat nu o simpla aventura si o relatie serioasa asta inseamna ca trebuie sa gasesti si o fata care sa poata fi sincera cu tine si sa puteti discuta la bine si la rau despre sentimente si nu e o rusine ca iti place dansul fiecare cu pasiunea lui asta e hobby-ul tau asta e nu trebuie sa bagi gura lumi in seama mult succes in viata
Mutubal întreabă: