| CNDP a întrebat:

Crede.ti in vise? vi s.a implinit vreunul? eu am visat ca sunt insarcinata. In vis nu eram foarte deranjata,stiu pe cine am alaturi de mine. Ultima data cand am visat copiii, nasteri..am facut chist ovarian. Si mereu cand visez ceva legat de copiii, primesc de la ginecologi vesti proaste ("ovare polichistice, nu ai ovulatie ").

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Visele sunt proiectii ale mintii.

| Crisotemi a răspuns:

Eu stiu ca cand se viseaza ca esti insarcinata inseamna ca ai o noua idee

| Xenya a răspuns:

Visele sunt doar vise, nu trebuie sa le luam in considerare! happy

| Smile3 a răspuns:

Mie mi s-a intamplat de multe ori sa visez ceva si sa se intample.

| NuMaContrazice a răspuns:

Depinde, de multe ori daca te gandesti la ceva ce este imporatant pentru tine o sa-l visezi noaptea ca urmare a controlului pe care il are in timpul somnului subconstientul asupra ta.

| RadXx a răspuns:

Uite chestia e simpla, daca crezi cu adevarat intr-un vis ai rabdare si vointa totul se poate implinii dar cu mult timp si rabdare. Poate ce ai tu nu sunt vise, poate sunt viziuni exista o sansa destul de mare sa fie viziuni adevarate, nu radeti este foarte posibil...

| Isabella95 a răspuns:

Eu de cate ori visez ceva, mai degraba sa mai tarziu mi se indeplineste! Si poate visul tau o sa ti se adevereasca intr-o zi mi se pare normal sa ai copii!

| mona a răspuns:

Nu cred in vise chiar daca cate unu ma pune pe ganduri

| Azµre a răspuns:

Nu, visele sunt prostii, nimic mai mult!

| davidadriano23 a răspuns:

Datorita stresului cu privire la anumite probleme, situatii din viata de zi cu zi, ce ne capteaza atentia, interesul, ingrijorarea, se intampla sa le continuam si in somn. Chestia cu "mie mi s-a implinit visul" este pur coincidenta, deoarece dupa cum ti-am zis, visezi probleme actuale pentru care nivelul de stres, interes este foarte ridicat, e posibil ca sa visezi o continuare posibila in viata reala, iar atunci visul se va asemana intr-o oarecare masura cu cele intamplate dar e foarte posibil sa visezi un alt scenariu al problemei, insa nu inseamna trebuie sa fie neaparat continuarea ei dupa ce te trezesti, deci, eu as zice sa nu pui mare pret pe vise, e pur coincidenta daca se si adeveresc...cu siguranta ai mai avut si alte vise care nu s-au reflectat si in realitate....deci nu-ti mai face griji suplimentare, nu merita, nu lasa ca visele sa-ti influenteze viata, traieste-o si abordeaz-o dupa cum crezi tu ca e bine!