Buna Capsunica.Cred ca raspunsul doar tu ni-l poti spune. Daca este tipul de "smecher" care se da la toate fetele,sigur nu te iubeste.Dar se poate sa fie timid,care te iubeste enorm dar nu are curajul sa ti-o spuna "face to face".Si eu sunt timid, dar personal, daca fata de care m-am indragostit m-ar intreba daca o iubesc.nu i-as spune "Nu" niciodata.ar fi probabil cea mai fericita zi din viata mea deoarece m-as gandi la faptul ca si ea tine la mine.
Eu iti sugerez sa il cunosti mai bine(daca nu il cunosti deja),sa ii privesti comportamentul din viata de zi cu zi,si sa il privesti adanc in ochi sa ii vezi reactia. Daca nu va fi nici o reactie ori este actor ft bun, ori nu te iubeste. Daca vei vedea un zambet divin, sincer sau o usoara aluzie de incremenire.Vei sti ca te iubeste.
Nu vreau sa iti spun ceva gresit, chiar vreau sa ajut.Dar ar trebui sa iei in considerare si ca ce iti spun aici vine de la un adolescent de 15 ani.Deci,nu as vrea sa zic prostii.sunt si eu un visator si un indragostit ce pot spune
Un sfat, inceaarca sa il ignori si ai sa vezi ca o sa se tina dupa tine ca un catel, baietii se simt provocati cand sunt ignorati
Eu cred ca e o vrajeala...adica...asa sunt unii baieti smecheri, si eu am patit asa, imi spunea tot felul de dulcegarii si cand incercam sa il intrebare serios glumea si chestii adica ma lua in bratse.dar nu merita serios vb! Mai bine lasa``l sa``si vada de viata lui :*
Eu cred ca pentru el nu insemna nimic imbraisarile, tachinatul si chiar declaratiile de iubire mai mult sau mai putin adevarate de pe mess. Daca tu vei continua asa el va profita iar tu vei avea de pierdut mai ales daca te indragostesti.
Sweetgirlroxy ai sarit prea repede la o concluzie.Eu zic sa incerci cu adevarat sa ajuti oamenii si sa nu vii aici doar pentru funde.las-o sa-si asculte inima.noi trebuie sa ii dam mai multe sugestii, nu doar una si punct.
Pai sincer pare a fi glume de baiat a 17 ani asa, care face ca o fata sa il placa si dupa ii cere ceva in schimb ca sa fie cu el [ai grij genu asta de oameni sunt foarte sireti] fi si tu sireata, si arata-i ca nu iti pasa ca poti si fara el, chiar daca noi stim ca nu poti, arata-i ca dupa ce ti-a zis chestia asta nu ii mai dai atentie sa vezi daca iti da el tie si apoi daca te baga si in seama si daca chiar face asta inseamna ca te place [sa zicem ca alearga dupa tine] si daca nu inseamna ca ai fost doar o mica gluma pentru el... Multa bafta in continuare draga :*
Capsunicaaa,parerea mea este ca e o vrajeala, dar nu stiu ce crezi si tu... funda te roog>>>
Eu cred ca a zis la misto cu e vrajeala pe messs poate vroia sa iti vada reactia
Eucred ca pe langa tine m`ai vorbeste cu inca cateva pe mess carora le zice aceleasi chestii.Am patit`o si eu si nu este placut deloc sa patesti asa ceva.Lasa`l impace nu ii mai acorda atentie daca chiar tine la tine te va cauta
Capsunica...unii baieti sp aceste lucruri fetelor pe mess doar pentru a ajunge in patul lor, sfatul meu este sa il ignori si sa cauti pe cineva care te iubeste cu adevarat pentru ca dragoste la prima vedere nu exista si este imposibil sa te indragostesc asa de repede si sa ti-o sp numai pe mess... sper ca ai inteles ce am vrut sa iti spun