| taeeeex a întrebat:

Credeti ca 7 ani diferenta intr-o relatie e prea mare?

in general, nu la mine.

8 răspunsuri:
| dannys a răspuns:

Nu.Se spune ca iubirea intr-o relatie nu are varsta.Multe cuplurii au diferite varste si le rezista relatia.Parinti mei au 7 ani diferenta intre ei si inca se iubesc(tata este mai mare).Si vecina mea este mai mare ca vecinul cu 10 ani si au peste 40 de ani de casatorie si sunt tot impreuna.

| RAY a răspuns:

Banii conteaza, sa aiba banii aia e cel mai important, daca ala are banii si aia arata ok e super ok

| Violleta2022 a răspuns:

Depinde! Daca fata are 13 si baiatul 20, da este o diferenta foarte mare., ea fiind inca copilas fara prea multa minte, el fiind prea "copt" pentru un copil.

Cand fata are peste 20 si baiatul 27, sunt maturi amandoi si situatia este cu totul diferita, deci, diferenta nu se mai "cunoaste" atat de mult.

| Annnnnie a răspuns:

Nu e prea mare, atata timp cat exista o buna comunicare. Daca niciunul nu incearca sa controleze pe altul si chiar au parte de o intelegere buna, ar fi pacat sa renunte la relație.

| Acras a răspuns:

Da...dar sa rationam totusi
Daca ea are 20 si el 27 nu e mare dar daca ea are 10 si el 17 se numeste pedofilie.
si tot ce este sub 18 ani se numeste corupere de minori care se pedepseste cu inchisoare de la 1-5 ani

| Marianaaa69 a răspuns:

Nu contează, contează sa Îți placă persoana, la ani dintre voi nici nu te mai gândești laughing P.s intre mine și prietenul meu sunt 10 ani!

| denisman a răspuns:

Eu zic ca atat timp cat va iubiti nu e...Intre parintii mei e dif. de 7 ani si uite au ajuns la 20 de ani casatorie, am au si pe mine, suntem o familie fericita.

| dasha0003 a răspuns:

Depinde despre ce relatii merge vorba, pentru ca daca ea are 13-14 si el 20-21 nu e cam ok, dar fiecare isi alege singur calea, si trebuie sa realizeze consecintele. Insa daca merge vorba de niste relatii a unor oameni maturi e responsabili, nu conteaza

Întrebări similare