Nu! chiar deloc! acum depinde de fata (daca e pitzy isi face aceasta impresie imediat! dar daca e sensibila si draguta nu!)! Insa asa arati ca ai si inima nu doar corp! ca esti sensibil! Pentru o fata e normal sa planga da pentru un baiat nu! toti baietii se tem de asta insa trebuie sa fi si sensibil uneori! nu doar dur, smecher, laudaros si unu care cauta fete (pitzy de obicei)
Depinde si de ce fel de cearta o fost. Daca ii una mica, cam da. Daca e mai grav, nu cred.
Eu unu prefer sa ma descarc cand is singur, nu cand e cineva in preajma mea, orice fel de problema ar fi.
Nu. O fata poate sari in ajutorul tau, sa fie alaturi de baiat in momentele dificile. Nu cred ca ar pica de "papa lapte "
Sti piesa aia " si baieti plang cate o data" depinde de ce fel de fata este dar nu cred ca trebuie sa te creada papa lapte
Niciuna nici alta.daca iti este o prietena apropiata. dimpotriva, se va simti onorata ca ti poate fi de ajutor in astfel de momente. fetelor le place sa sprijine, sa asculte sa dea sfaturi.
nu degeaba se spune ca sunt mamoase.
deci stai fara griji... oricum depinde de fata.
Xoxo,a plange este cum te'ai descarca ca orice om,in functie de cum ai starea: daca esti tare nu plangi si tii in tine,dar de esti sensibil poti plange, te descarci mai usor! Si de ce o alta persoana din cauza sexului ca e feminin, ar rade de altcineva cand se afla in durere si'si arata pe fata supararea.Nu ar avea de ce rade!