| RAY a întrebat:

Credeti ca a te minti pe tine insati ca esti o persoana frumoasa asta va face ca sexul opus sa te vada mai frumos?

Răspuns Câştigător
| SG1995 a răspuns:

Cum am zis depinde cum te percepi, toti avem defecte, dar daca punem reflectoarele pe ele automat pe fi perceput exact asa cum te percepi, daca pe tine nu te deranjeaza ca esti scund, pe nimeni nu va deranja, dar daca faci caz de asta, atunci lumea va zice: "Bai dar ce naiba-i cu asta, e scund rau!" Aici putem spune ca ideea populara de karma se aplica, ideea e ca daca tu pui accentul pe defect, atunci lumea te trage de chiloti (daca intelegi ce zic).

16 răspunsuri:
| alin131 a răspuns:

Frumusetea vine din interior.

Zambeste si fi fericit pentru tot ce ai si pentru cine esti si vei vedea ca esti mai frumos decat credeai.

Iisus Hristos te iubeste.

| RAY explică (pentru alin131):

De parca voi crestini nu va uitati la fizic, inclusiv iisus in icoane are patratele si arata hot

| alin131 a răspuns (pentru RAY):

Mananca fara sa iti umpli stomacul dupa fiecare masa si fi activ continuu. Dormi maxim 6-7 ore pe noapte si in 2-3 ani vezi daca e vreo schimbare.

| RAY explică (pentru alin131):

Eu vorbeam de iisus nu de diete

| crazypop a răspuns:

rolling on the floor)))))))))))))
Nu te minti ca esti o persoana frumoasa, chiar esti, iar celelalte persoane te vad asa cum crezi tu ca esti, daca tu nu ai incredere in tine ele cum sa aiba in tine si sa te vada frumos daca tu nici macar nu crezi ca esti frumos?

| RAY explică (pentru crazypop):

Adica lumea te vede asa cum te consideri tu cool, daca selena gomez se considera urata ea va deveni urata pentru alti nu stiam

| crazypop a răspuns (pentru RAY):

Lumea e invidioasa, de obicei si atunci cand tu te crezi cel mai bun si cand ai o afacere si cand esti frumos, fiindca ei nu le au si sunt frustrati si nu stiu sa se iubeasca pe ei si crede-ma ca foarte multe persoane doresc sa stea pe langa persoane pline de incredere in ei, fata de alti negativisti, selena gomez e frumoasa si nu stiu daca se considera urata, unele mai spun si asa la misto ca sa spuna lumea dupa nu e adevarat chiar esti foarte frumoasa, bla bla bla...

Indiferent cum te consideri imaginea ta este reflectia ta asupra lumii, prima impresie, eu o consider frumoasa

Si de ce iti pasa atat de mult de lume si de parerire lor cand tu stii foarte bine cum esti si cum te consideri tu, ai probleme de intelegere cu ei sau de comunicare, esti mai timid/timida?

E bine sa isi pese, daca multi isi spun ca esti gras si sa slabesti e de bine, exista si sfaturi bune, tu ai ratiunea de alege cand cineva isi vrea raul sau binele

Ştiu că am raţiunea de a alege rolling on the floor)), de asta eu aleg doar lucrurile care imi convin si care imi fac plăcere, fă şi tu asta

Haaaaa aia se numeste eroare cognitiva, in general alegem doar ce ne place stiu asta, de aia asociem o persoana frumoasa cu o personalitate pozitiva si find inteligenta

Gata boss, fă cum vrei!

| SG1995 a răspuns (pentru RAY):

Nu neaparat, dar felu ij care se raporteaza la sine are un efect social, daca ai o stims de sine scazuta, automat vei pune accent pe defectele tale, iar cei din jur vor observa asta si te vor trata ca atare, poti sa-i spui efect oglinda, pentru ca exact asta si e.

| RAY explică (pentru SG1995):

Man eu sunt o fiinta rationala, daca stiu ca sunt mic de inaltime si ca nimeni nu ma ia in serios ca ma considera un copil incerc sa le demonstrez ca am o personalitate matura

| RAY explică (pentru SG1995):

Ai dreptate, nici asa sa te consideri tu un nimic atunci toti te vor considera asa

| SG1995 a răspuns (pentru RAY):

Cum am zis depinde cum te percepi, toti avem defecte, dar daca punem reflectoarele pe ele automat pe fi perceput exact asa cum te percepi, daca pe tine nu te deranjeaza ca esti scund, pe nimeni nu va deranja, dar daca faci caz de asta, atunci lumea va zice: "Bai dar ce naiba-i cu asta, e scund rau!" Aici putem spune ca ideea populara de karma se aplica, ideea e ca daca tu pui accentul pe defect, atunci lumea te trage de chiloti (daca intelegi ce zic).