Cum am zis depinde cum te percepi, toti avem defecte, dar daca punem reflectoarele pe ele automat pe fi perceput exact asa cum te percepi, daca pe tine nu te deranjeaza ca esti scund, pe nimeni nu va deranja, dar daca faci caz de asta, atunci lumea va zice: "Bai dar ce naiba-i cu asta, e scund rau!" Aici putem spune ca ideea populara de karma se aplica, ideea e ca daca tu pui accentul pe defect, atunci lumea te trage de chiloti (daca intelegi ce zic).
Frumusetea vine din interior.
Zambeste si fi fericit pentru tot ce ai si pentru cine esti si vei vedea ca esti mai frumos decat credeai.
Iisus Hristos te iubeste.
)))))))))))))
Nu te minti ca esti o persoana frumoasa, chiar esti, iar celelalte persoane te vad asa cum crezi tu ca esti, daca tu nu ai incredere in tine ele cum sa aiba in tine si sa te vada frumos daca tu nici macar nu crezi ca esti frumos?
Lumea e invidioasa, de obicei si atunci cand tu te crezi cel mai bun si cand ai o afacere si cand esti frumos, fiindca ei nu le au si sunt frustrati si nu stiu sa se iubeasca pe ei si crede-ma ca foarte multe persoane doresc sa stea pe langa persoane pline de incredere in ei, fata de alti negativisti, selena gomez e frumoasa si nu stiu daca se considera urata, unele mai spun si asa la misto ca sa spuna lumea dupa nu e adevarat chiar esti foarte frumoasa, bla bla bla...
Cum am zis depinde cum te percepi, toti avem defecte, dar daca punem reflectoarele pe ele automat pe fi perceput exact asa cum te percepi, daca pe tine nu te deranjeaza ca esti scund, pe nimeni nu va deranja, dar daca faci caz de asta, atunci lumea va zice: "Bai dar ce naiba-i cu asta, e scund rau!" Aici putem spune ca ideea populara de karma se aplica, ideea e ca daca tu pui accentul pe defect, atunci lumea te trage de chiloti (daca intelegi ce zic).
RAY întreabă: