| RAY a întrebat:

Credeti ca am putea sa ne alegem partenerul doar privind cateva poze cu el? in mod categoric fizicul conteaza deci ce sens are prima intarnire daca poti descoperi atractia fizica doar privind o poza nu? intarnirea aia schimba cu ceva fizicul persoanei respective?
va rog fara vrajeli sufletul conteaza, astea le puteti tine pentru voi

Răspuns Câştigător
| BeardedSamurai a răspuns:

Salut, eu am avut o relatie de genul asta numai ca eu am cunoscut persoana mai intai vorbind cu ea incepand sa ma indragostesc dupa caracter apoi cand am vazut poza cu ea am zis doar ca e foarte draguta, nu m-a interesat fizicul am zis ca poate sa fie si uratica m-a atras prea mult caracterul inainte de toate si omule chiar conteaza sufletul, daca nu te induce intr-o stare anume si iti creeaza niste ganduri, vise, e doar o relatie carnala?
Nu pune trupul inainte de minte si mintea inainte de sulfet, conteaza, oamenii care nu cred in suflet nu pot avea o dragoste doar repet, una carnala care se termina prin plictiseala.
Salut, sa ai o zi placuta!

| RAY explică (pentru BeardedSamurai):

Dar tu cum arati la fizic?

| BeardedSamurai a răspuns (pentru RAY):

Eu ma iubesc, imi place foarte mult cum arat si asta e foarte important ca m-am acceptat si nu vreau sa-mi fac schimbari, tatuaje si asa mai departe.

Ea e frumoasa? ce te-a atras la ea cand ai vazut-o?

Acum nu mai e nimic intre mine si ea, s-a dus pentru ca aveam ochii de lapte si nu stiam cum trebuie sa tin lucrurile, acum stiu pentru ca mi s-a intamplat asta, era o frumusete, o nebunie, o vedeam cea mai frumoasa fata, imi innebuneau ochii si sufletul, mintea, desteapta, un suflet asa cald, traiam cu ea. eram cel mai bucuros om.
M-a atras si nu stiu cum si m-a atras totul, fiecare parte din ea, nu exista urat ca o vedeam prea frumoasa.
Eu iti spun ca corpul asta nu e asa important, dar si el conteaza ca celelalte 2

Pacat man, cat timp ati fost impreuna?

Am fost, nu imi spun povestile aici, am pierdut altceva si am primit altceva in schimb, am pierdut-o pe ea pentru ca nu era a mea, inseamna ca mi-e alta predestianta, tine minte, nimic nu e intamplator, gandeste.
Sa ai o zi placuta!

Multa bafta pe viitor, man

Ai dreptate conteaza si carcaterul, fizicul pentru o relatie de durata

36 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Poza este un preludiu, cand vezi poza unei bunaciuni super sexy te exciti si vrei sa iei cat mai urgent contactul cu ea

| Drimmero a răspuns:

Conteaza si fizicul, nu este nimeni ipocrit ca sa nege faptul, dar trebuie sa stii ca nu doar fizicul conteaza intr-o relatie. Conteaza mult si modul de gandire, sentimentele pe care le poarta si asa mai departe. Degeaba stau cu una care e frumoasa si arata bine, daca nu stie cat fac 2+2, sau mai stiu eu ce. Conteaza si fidelitatea fetei!

| RAY explică (pentru Drimmero):

Pe bune ca sa faci sex cu una conteaza daca stie matematica?

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Eu ma refeream strict la relatii, dar ca simpla aventura nu conteaza chestia asta. Am dat un exemplu doar, nu am zis-o la modul general.

| Doub a răspuns:

Băi, îţi zic eu, degeaba tipul ăla e o super bunăciune dacă după 5 minute mă plictisesc de el. Contează foarte mult şi atitudinea şi chestia aia jmek care se numeşte creier.

| RAY explică (pentru Doub):

Atunci de ce barbati inalti, frumosi au mai multe sanse sa aiba o iubita frumoasa?

| Doub a răspuns (pentru RAY):

Hm, nu ştiu. Probabil pentru că sunt mai siguri pe ei.

Deci barbati care sunt mai putin frumosi sunt lipsiti de incredere in ei, cum poti afla carcaterul cuiva daca te degusta fizicul lui?

Generalizezi. Doar unii bărbaţi care sunt mai puţin frumoşi sunt lipsiţi de încredere. MAi sunt şi alţii care reuşesc şi ştiu să impresioneze prin altceva.

"cum poti afla carcaterul cuiva daca te degusta fizicul lui?"- Dacă te dezgustă... hm, nu poţi. Eu nu am spus că fizicul nu e şi el într-o oarecare măsură important, eu am spus că sunt altele mai importante şi că dacă eşti băiat deştept poţi atrage o fată folosind şi altceva.

De ce geniile matematice sau tocilari nu sunt magneti pentru fete?

Nu ştiu, pentru că fiecare fată caută altceva la un băiat. Nici mie nu-mi plac geniile la matematică sau tocilarii.

Parca ai spus ca daca esti baiat destept poti avea o fata frumoasa,acuma nici tu recunosti ca nu le placi, deci ramanem tot cu fizicul, ce sens are sa ne mintim ca fizicul nu conteaza nu inteleg, cand e atat de evident sa adaug pe fb un baiat frumos sau unu urat sa vedem cate like urii primeste, indiferent ce carcater are ala frumos

Băi, se pare că noi vedem inteligenţa într-un mod diferit.
Repet, că se pare că nu înţelegi.
Eu nu am spus că fizicul nu e şi el într-o oarecare măsură important, eu am spus că sunt altele mai importante şi că dacă eşti băiat deştept poţi atrage o fată folosind şi altceva.

Voi femeile sunteti greu de inteles, vreau un baiat inteligent dar sti nu-mi plac tocialari, asta suna ca vreau una blonda dar sti nu-mi plac blondele, in fine ipocrizia feminina nu are limita, ramai cu bine, pa

Dacă în mintea ta tocilar=inteligent, ai mari probleme.

Daca tocial nu e egal inteligent, crezi ca persoanele astea sunt atragatoare sexului opus http://www.gandul.info/......oc-9097163

| Goete a răspuns (pentru Doub):

El nu spune ca tocilarii nu sunt simpatizati de fete, spune ca tocilari nu sunt simpatizati. Deci cativa tocilari izolati, doi sau trei... Cred ca nu a auzit sespre articolul hotarat, in toate mesajele sale face greseala asta

| Goete a răspuns:

Privind o poza te poti indragosti?

| RAY explică (pentru Goete):

Nu,eu vorbeam de atractie nu de iubire

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru o relatie nu e suficient fizicul. In schimb, pentru cateva partide de sex salbatic fizicul atragator e arhisuficient.

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci nu cred...ai febra?
Ai dat un raspuns normal la o intrebare a lui RAY?

| RAY explică (pentru sofisis):

Da si eu am spus ca conteaza carcaterul si fizicul, nu doar carcaterul sau fizicul

| sofisis a răspuns (pentru RAY):

RAY, pe scurt. Nu poti sa simti atractie fizica fata de o poza.
Te poate atrage fizic o persoana care nu e frumoasa, care nu e inalta..care nu se incadreaza in standardele de "frumusete" general valabile.
Dintr-o poza cel mult poti spune ca o persoana are un aspect placut sau nu. Dar odata aflat la intalnire poti sa descoperi ca nu numai ca nu exista atractie fizica, ci din contra... poti sa simti inclusiv repulsie fata de persoana respectiva.

| anonim_4396 a răspuns (pentru sofisis):

Cred ca. Sunt si obosit pentru ca pierd noptile sa-mi citesc povesti singur...

Pai si baba de pe scara blocului ce mama naibii pazeste?

Poate are treburi mai importante de facut, sa-si incheie socotelile cu lumea celor vii, de exemplu.

Vai ce rau esti!
Poate vrea sa treaca de 100... ce te bagi tu.
Si in plus se stie ca experienta vine cu varsta. Ea fiind de varsta inaintata...ia gandeste-te ce povesti stie. De care poate eu nu am auzit sau nu voi auzi vreodata. Vrei sa pierzi asta?

Da.