| vladdd16 a întrebat:

Credeti ca am sanse sa imi gasesc si eu prietena. Am 16 ani si inca nu am sarutat nici o fata. Sunt un baiat timid, nu foarte frumos sad, simpatic, ma consider romantic... dar nu am noroc sad

6 răspunsuri:
| aleexuţ a răspuns:

Sunt destule fete pe lumea asta stai linistita. asta nu e un capat de lume. cu fetele pe care crezi sau chiar le placi, fii mai tandru, mai indraznet si fara rusine. happy vezi ce faci. bafta!

| aleexuţ a răspuns:

Linistit *

| LiviuAlan a răspuns:

Iti eu ceva...si eu sunt cam plinut si nu am sarutat pana acum nici o fata.Sa iti spun ceva:nu iti irosi primul sarut pe cineva pe care nu il iubesti.Primul sarut e un moment ce iti va ramane intiparit in minte pentru totdeauna.Asa ca poti sa stai si pan' la 18 ani ca eu zic e romantic sa ai primul sarut cu cea mai iubita persoana.

| CrazySoursD a răspuns:

Esti si foarte modest.Sa stii ca multe fete cauta un baiat cu bun simt si romantic.Pana la urma.frumusetea e trecatoare!
Asa ca te poti considera rar.O sa-ti intalnesti jumatatea, ar trebui sa devi mai prietenos cu fetele.sa le ti ca amice apoi sigur o sa gasesti una care sa te considere mai mult de atat.Sa nu te schimbi niciodata pentru cineva happy

| FuckinShit a răspuns:

Sigur ca mai ai sanse! Fii mai indraznet, si totul va fi ok!

| catalinadulcik a răspuns:

Nu conteaza frumuseteawinking
Prieten am si eu,si nu sunt miss univers oh go on
Incearca sa fii indraznet,sa ai tupeu,dar in sensul bun al cuvantului,incearca sa cunosti o fata,nu sa te dai la oricare.
Dar sa stii, o relatie se bazeaza mai intai pe prietenie, sper sa iti fiu de folos prin acest sfat :*