Sunt destule fete pe lumea asta stai linistita. asta nu e un capat de lume. cu fetele pe care crezi sau chiar le placi, fii mai tandru, mai indraznet si fara rusine. vezi ce faci. bafta!
Iti eu ceva...si eu sunt cam plinut si nu am sarutat pana acum nici o fata.Sa iti spun ceva:nu iti irosi primul sarut pe cineva pe care nu il iubesti.Primul sarut e un moment ce iti va ramane intiparit in minte pentru totdeauna.Asa ca poti sa stai si pan' la 18 ani ca eu zic e romantic sa ai primul sarut cu cea mai iubita persoana.
Esti si foarte modest.Sa stii ca multe fete cauta un baiat cu bun simt si romantic.Pana la urma.frumusetea e trecatoare!
Asa ca te poti considera rar.O sa-ti intalnesti jumatatea, ar trebui sa devi mai prietenos cu fetele.sa le ti ca amice apoi sigur o sa gasesti una care sa te considere mai mult de atat.Sa nu te schimbi niciodata pentru cineva
Nu conteaza frumusetea
Prieten am si eu,si nu sunt miss univers
Incearca sa fii indraznet,sa ai tupeu,dar in sensul bun al cuvantului,incearca sa cunosti o fata,nu sa te dai la oricare.
Dar sa stii, o relatie se bazeaza mai intai pe prietenie, sper sa iti fiu de folos prin acest sfat :*
Al3xXu7zU întreabă: