| deedee_2196 a întrebat:

Credeti ca ar fi bine. ca la 15 ani jum sa ma dezvirginez. sau sa fiu mai marebig grin. o idee. funditahee hee)

Răspuns Câştigător
| kiddutssa a răspuns:

Nu exista o varsta exacta la care sa poata cineva sa iti spuna: Acum e momentul. Totul depinde numai si numai de tine. Din punct de vedere fizic, fetele se dezvolta mai repede decat baietii, si cu toate asta nu este de ajuns ca, corpul sa fie pregatit, trebuie sa fi si tu din punct de vedere psihic. Asta inseamna ca trebuie in primul rand sa ai ceva cunostine in domeniu, sa stii ce si cum se intampla in momentul dezvirginarii si in timpul unui act sexual. De asemenea trebuie sa alegi cu grija partenerul. In general in jurul varstei de 15 ani fetele isi gasesc prieteni de vreo 17-18 ani, si aici intervine dorinta lor de a experimenta si cunoaste cat mai mult. Daca simti ca esti pregatita din punct de vedre psihic, trebuie sa ai grija pe cine alegi. Nu trebuie sa fie neaparat "the boy of your dreams", pentru ca la varsta asta in general relatiile nu dureaza extrem de mult, dar trebuie sa fie o persoana care sa te inteleaga( daca ar avea ceva experienta ar fi si mai bine), si care sa te ajute sa treci cu bine de acest moment. In cazul in care ai un prieten si vrei ca el sa fie primul, stai mult de vorba cu el despre acest subiect, pentru ca trebuie sa stiti amandoi ce parere are fiecare. Nu e o rusine sa fi virgina. De asemenea in momentul in care nu mai esti nu primesti o medalie sau ceva de genul asta, ci doar incepi sa te maturizezi din punctul ala de vedere. Aici iar mentionez ca nici maturizarea nu e atat de COOL cum pare. Este pur si simplu alegrea ta si vei stii si simti cand e momentul sa o faci. Take care!

22 răspunsuri:
| elyssa20 a răspuns:

Eu zic sa mai astepti pana pe la 18 ani.parerea mea insa faca te simti tu pregatita fizic si psihic da-i bataie dar protejeaza-te.bafta.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De ce graba asta?
Aşteaptă până la 18-20 de ani, ai toată viaţa înainte.
www.seximus.ro
Pa, pa.

| darkangel_7824 a răspuns:

Dupa parerea mea este cam devreme, ar trebui sa mai astepti, dar cred ca partenerul tau va intelege asta daca simte ceva pentru tine...

| madagascar a răspuns:

Asteapta sa mai cresti si sa ai o relatie serioasa, ca doar nu te dezvirginezi singura

| monyk a răspuns:

Buna, asta tine de intimitatea ta si de dorinta ta, de ce sa te dezvirginiezi numai sa fi dezvirginata? A fi virgina trebuie sa fie o mandrie, nu sa te dezvirginezi ca sa fi `in pas cu moda`.
Nu trebuie sa intrebi pe altii daca e bine sau nu, tu sti, esti pregatita fizic si psihic? EU zic sa mai astepti, ca ai timp, ai totusi 15 ani, nu 20.
Ai o relatie serioasa? Esti sigura ca vrei sa faci acest pas? Eu zic sa te mai gandesti, nu lua o decizie grabita si sa regreti apoi.
Trebuie sa fi si foarte bine informata, ca nu e o joaca, sexul implica si responsabilitate.

| 2696 a răspuns:

Dupa poza nu pari dezvoltata fizic...mai asteapta vreun anwinking

| zuzu. a răspuns:

Pai parerea mea este sa nu te dezvirginezi la varsta asta [ce naiba ] esti nerebdatoare sa faci chestia asta. daca il faci poate o sa regreti mai tarziu[ bebe, boli venerice]. eu doar iti spun, e viata ta daca vrei sa traiesti asa de la varsta asta [si nu ca sunt eu inapoiata dar crede'ma gandesc]

| ALY_2447 a răspuns:

15 ani e cam putin scumpa asteapta pana la 18 nu o sa iti para rau crede-ma

| maria_8727 a răspuns:

Eu zic sa mai astepti pana la 17 ani cel putin pentru ca e posibil daca nu dupa aceea sa regreti ca ai facut acest pas, si mai ales e important cu cinebig grin.in principiu e decizia ta... sper sa iei decizia corectabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Indiferent de raspunsurile noastre o vei face cind vei fi complet pregatita nu-ti face probleme.

| HelpBoy a răspuns:

Te ajut eu la dezverginare.

| Bianca_papusha a răspuns:

Vaii doamne...
Ce ne intrebi pe noi daca e bine sa te dezvirginezi?
Crezi ca noi stim mai bine ca tine ce iti doresti tu cu adevarat?
Degeaba noi zicem ca e bine sau nu e bine pana la urma...TOT CEEA CE VREI TU FACI

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Grea problema ai mai fetit-o, belea mare pe tine

| ~~Ingerasul Riri:D~~ a răspuns:

Asteapta pana pe la vreo 18 ani

| fabiola a răspuns:

Si sa fi de 18 ani sau mai mult, dezvirginarea nu este o necesitate, un tratament medical! O faci atunci cand iubesti cu adevarat, cu o persoana caruia merita sa ii daruiesti puritatea ta!

| uningermik a răspuns:

Eu nu cred ca e o varsta anume cand este timpu sa te dezvirginezi...Asta se intampla cand simti uh ca esti pregatita sa faci pasul asta...

| maria ;x a răspuns:

Buna! mai asteapta si tu un an s-au 2winking
Eu cred ca e mai bine asalove struck
Funditssa?love struck

| Doa'Do a răspuns:

Mai asteapta.Ai o viata lunga, de ce s-o strici de acum?happy

| danco a răspuns:

Daca atata ai in creier fa-o, dar de o faci dovedesti tuturor ca esti deja inca o oarecare c.va.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca te poti duce la fiecare 6 luni la ginecolog, daca nu te deranjeaza riscul de cancer de col uterin de 9 ori mai mare, daca ai discutat deja chestia cu parintii tai, daca ai fi in stare sa fii mama (stiind ca nu exista nici o metoda contraceptiva 100% sigura), daca ai stabilit cu partenerul ce faceti in cazul unei sarcini, daca v-ati facut toate analizele necesare, atunci s-ar putea sa o poti face. Daca nu, nu.

| emillie a răspuns:

Cum a zis lumea de pe-aici, faci cand esti pregatitahappy. Daca tu simti...desi iti zic ca ar trebui sa te gandesti un pic inainte.

| RainBow_2697 a răspuns:

laughing nu te grabi draga.virginitatea e un lucru pur.frumos.dar na.treaba ta.