Buna da, ar fi o idee buna sa-i spui mamei tale, deoarece pana la urma ca vrei ca nu vrei tot se va afla adevarul si mai bine sa-i spui tu dinainte decat sa afle ea singura!
Daca ai mai mult de 15 ani ii poti spune daca ai peste 15 sigur iti va trage o bataita zdravana
Depinde cum te intelegi cu mama ta, ce varsta ai? poate ca e mai bine sa nu ii spui dar daca u consideri ca e mai bine atunci fa-o sa vada ca ai incredere in ea si ca ii spui totul.
Eu zic sa ii spui, daca ai varsta potrivita si o relatie frumoasa cu mama ta atunci te va sustine si iti va da si sfaturi bune
Eu cred ca ar fi bine sa nu ii spui, acum depinde cat este de intelegatoare; nu stiu ce sa zic poti sa si incerci dar dupa acea sa nu porti consecintele.GANDESTETE Pa
Daca o faci in deplina responsabilitate, eu zic sa nu ii spui! O sa te intrebi de ce.
Mai mult ca sigur ea nu o sa iti spuna : "da, sigur ca da!". O sa iti zica ca nu e bine si alte chestii.Ideal este sa ai peste 18 ani ca tu atunci esti mai pregatitat fizic si psihic.Eu nu le-as spune parintilor nici in ruptul capului ca am facut asta, chiar daca il cunosc si pe baiatul respectiv.Deci mai bine nu!
Cred ca ar trebui sa discuti si cu mama ta asa veti deveni mai apropiate si veti avea incredere una in cealalta
E mai bine sa n-o minti. Mai ales ca poate sa-ti fie de ajutor, recomandandu-ti un ginecolog bun si te poate chiar insoti la acesta, mai ales la primele consultatii ca sa nu-ti fie asa de greu.
beausingurlamasamea întreabă: