Buna!
1. Vreau sa iti spun sa nu crezi astea cu zuum.ro sau nu stiu ce, deoarece sunt pagini unde castigi pe dracu(scuze ca vb asa) ce vor ei! Sunt doar profitori mincinosi, in loc sa ajute persoana respctiva, o santajeaza!
Paii. Poti sa il suni sa il intrebi ce face, cum se simte, ai vrea sa iesiti la un suc, la o cafea sa vorbiti, deoarece ai vrea sa iesi in oras. Vrei sa tii legatura cu el deoarece ati fost prieteni si vrei sa fiti prieteni simpli, sa tii legatura cu el
Sper ca te-am ajutat! pup
si inca o data rusine pentru cei care vor sa puna un site unde dai click si votezi! mare rusine, in loc sa ajuti persoana respectiva, va bateti joc de ea!
Aaa... am vorbit cu el weekendul asta, l-am intrebat decat ce face. Mi-a zis ca a venit in oras si apoi a iesit de pe mess. Am numarul lui, dar mi-e nu stiu cum sa-l sun. Un motiv pentru care as avea treaba cu el?
Iubita nu trebuie sa inventezi motiv. fii sincera cu tine de ce sa regreti dupa aia ca l-ai atras iar cu o minciunica. eu iti zic sa ii trimit un sms si sa ii zici sa va intalniti la o cafea, ca te simti bine sa ramaneti buni amici. nu iti ascunde sentimentele, stiu ca prietenul actual nu ii va placea. crede-ma te inteleg mai bine ca oricine ceea ce simti! alexandra_mistreanu e id meu, daca vrei te pot ajuta cu orice sfat.
da normal ca poti sa il cauti nu trebuie neaparat sa il cauti doar din iubire cautal in calitate de amici sunt sigura cA va si bucuros sa te auda din nou pentru ca stiu ca si el tine la tine ca la o amica.nu iti trebuie neaparat motiv sa il cauti pur si simplu i spui ca ti dor de el in caliate de amic. nu trebuie sa ascunzi fatou ca inca il placi ca nu faci bine ca am patit-o. deci cautal, suna-l tr sms nu te lasa. pup ANDREA M