O asemenea relatie, merge numai in conditiile in care fata e matura si echilibrata din punct de vedere emotional, fizic si psihic.
Daca se lasa dominata psihic, risca sa devina victima lui si relatia ii va face rau.
Da, si iti zic din proprie experienta. Intre mine si prietenul meu e o diferenta de 6 ani. Zilele astea am facut 10 luni si ne intelegem foarte bine.
Depinde si de varsta, pentru ca nu e la fel o relatie 20-27 cu una 14-21 de exemplu...In primul caz merge, in al doilea mai bine nu.
Normal ca ar merge. Si intre Hitler si nepoata lui o mers relatia, si diferenta n-o fost numa de vreo 20 de ani.
Da, cu siguranta da. Am caz concret cand relatia s-a transformat dupa cativa ani in casatorie
Da, ar putea sa mearga. nu varsta este importanta. intre parintii mei e o diferenta de 7 ani si sunt casatoriti de 20 de ani iar varsta nu a fost niciodata o problema. daca te intelegi cu cineva si simti ca este perechea ta nimic nu mai conteaza.
Da. De ce nu? Cunosc cupluri in care sotia e mai mare cu 10 ani. Dar asta pentru ca ei si-au dorit o viata sexuala mai bogata. Un barbat pe la 50 de ani nu mai poate asa bine, pe cand femeia la 50 de ani chiar si atunci are apetit mare.
Eu spun ca da. Adica... eu cunosc foarte multe cupluri cu o asemenea diferenta de varsta si se inteleg minunat!
Da! intre mine si iubitul meu sunt 10 ani..eu am 18, iar el 28..ne intelegem super bine si nu se vede diferenta...
LovePuls întreabă: