| Gabryel123 a întrebat:

Credeti ca ar putea sa functioneze o relatie la distanta si ar putea devenii cu totul ceva serios?

Răspuns Câştigător
| SergiuAlexandru1994 a răspuns:

Salut Gaby!
Eu personal ma aflu in situatia de a avea prietena la distanta(20km intre noi)dar reusesc sa ma intalnesc cu ea de vreo 3-4ori pe saptamana si pana acum sincer asta e a2-a relatie la distanta.Prima relatie m-a tinut timp de 3ani pana ea s-a mutat din tara...dar eu sunt increzator in continuare ca mere la distanta o relatie eu si inca 2amici de ai mei suntem in aceeasi situatie si merem aproximativ zilnic la ele si faza cea mai dura e ca toti merem in aceeasi directie doar destinatile difera putinhappydeci eu zic sa incerci dar grija incearca sa vorbesti cu ea mult si cand va vedeti fa-i cate un cadou simbolic! Bafta prietenehappy

12 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut!
Cred ca DA, doar ca nu se poate verifica sau sti daca partenerul in timpul liber sau cand zice ca nu poate vorbi pentru ca are "probleme de rezolvat", cu cine le rezolva si cum.Succes! happy

| mona a răspuns:

Foarte rar se intampla ca o relatie la distanta sa dureze in timp

| LOkk12 a răspuns:

Daaaaaaaa>...Merita sa-ti astepti iubirea! Trebuie sa stii cum sa faci ca sa functioneze totul perfect.winking

| ℓαυяα a răspuns:

Relatiile la distanta nu tin. poate la inceput, cand sunteti entuziasmati, dar dupa ceva timp o sa apara gelozia si neincrederea.
parerea mea happy

| joanna26 a răspuns:

Depinde de distanta daca e mica... poate ca da pentru ca aveti posibilitatea sa va vedeti din cand in cand...
daca e mare distanta....totul se raceste...
funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca exista dragoste si incredere, functioneaza!
Bineintele, trebuie mentinuta legatura, nu sa spui: "nu o sa sun eu primul...astept sa ma sune ea..." si chestii de genu' asta nu au ce cauta.
In cele mai multe cazuri, relatiile la distanta nu functioneaza, dar daca cei doi sunt meniti sa fie impreuna, atunci e clar ca distanta nu ii va desparti.
Bafta!kiss

| Chriistos a răspuns:

Da, daca distanta ar fi mai mica decat lungimea penisului tau.

| Crissxxx a răspuns:

Nu te va ajuta la nimic, plus ca nu ai de unde stii daca ea nu cumva in paralel este cu ea din oras sau invers, este cam aiurea stii. Succes, e decizia ta, eu doar mi-am spus parerea happy

| flaviusss a răspuns:

Sincer nu. E aproape imposibil, dar daca reusesti tot respectul pentru tine. Eu unu am incercat si nu a mers, desi mi-as fi dorit deoarece simteam ca fata aceea e totul pentru mine sad

| LoLoBlue a răspuns:

Nu nici gand, relatiile la distanta nu functioneaza.

| Adrian9019 a răspuns:

Da cu siguranta daca te referi la faptul, ca presupusa prietena de la distanta se distreaza prin nu stiu ce cluburi si are o sumedenie de prieteni cu care iese zilnic, si sunteti doar pe messenger iubiti, cu siguranta va fi relatia perfecta, doar nu spera la mai mult.

| alexaionut a răspuns:

Da s-ar putea sa functioneze. Si eu am o relatie de 6 luni si prietenul este plecat de 4 luni deci daca ai incredere poti avea. Incearca, daca cu adevarat va iubiti si tineti unul la altul va merge foare bine.Succes!