N-am idee, asta decizi tu. Suntem în 2015 (parcă) și încă n-am aflat răspunsul la întrebarea asta. Ne tot chinuim să găsim leac cancerului și să facem alte chestii inutile când ditamai problema stă în fața noastră și n-o rezolvă nimeni. Mereu am crezut că în momentul în care îi spui unei fete că o placi, tot ce ai încercat să faci (bine) până atunci va deveni inutil.
Nu știu de ce e atât de șocant când unul dintre ei află pentru că e evident de la început. Nimeni nu spune că o iubești și vrei să fii cu ea tot restul vieții și încă două zile, ci doar o placi, fapt care ar trebui să-l știe din prima. Din moment ce îți faci timp pentru ea și renunți la laba de la ora 4 doar să-i răspunzi la telefon e clar că acolo există ceva. Din moment ce ai invitat-o la un suc e clar că ești atras de ea, că vezi ceva la ea, că o placi.
Aa da, să revin la întrebarea ta. Singurul răspuns concret pe care îl am e că...n-am un răspuns concret. Din moment ce spui "tot ce simt" e clar că acolo există ceva mai mare decât Oana Roman, deci faza cu "te plac=te simpatizez" iese din discuție.
Nu-ți garantează nimeni că n-o să-și piardă interesul sau n-o să-ți dea o replică de-aia gen "nu putem fi decât prieteni" dar e posibil să aibă și aceleași sentimente.
Deci, dacă nu poți s-o faci să-ți arate sau să-ți spună prima, că "simte ceva", ești la mâna sorții. (Practic, am scris atâta fără rost.) Să ne spui cum e în friendzone, salut.
Eu cind sunt indragostita e clar ca spun tot ceea ce simt pentru ca dragostea se bazeaza pe incredere totala si reciproca. Fara incredere totala si reciproca nu are rost ca omul sa se indragosteasca.
Fi tu insutit si spune-i tot ce ai pe suflet despre ea. Doar nu-ti fie frica! Bafta!
Intr o forma care sa nu provoace soc/amuzment..gaseste o modalitate, foloseste cuvinte/fraze care se duc fix unde trebuie si nu da de inteles ca esti dispee...si nu din prima..baga te in discutie si pe la final lanseaza bomba. bafta!
Da,dar mai întîi dă-i de înțeles că o iubești
Prin gesturi, cuvinte politicoase
anonim_4396 întreabă: