Nu, total impotrivaAm citit ca în Anglia a crescut numărul sarcinilor la adolescente după introducerea acestor ore și a scăzut după ce s-au scos. Au fost percepute ca o incurajare pentru a face sex, li s_-au dat și prezervative gratuite. Pe copiii mei ii învățăm nou ca părinți despre sex, sa_i lase școală în pace.
"Nu, total impotriva"
Da ai nu putem progresa.
Sunt unii prinsi in evul mediu.
Tara asta are cel mai mare numar de fete minore insarcinate si unii tampiti inca nu vor educatie sexuala in scoli ca le gadila lor "credinta". Cata prostie.
Nu vi se pare ca sunteti cam ipocrita? Adica, in poza cu dumneavoastra aveti 4 copii. Un numar indraznet pentru un cuplu casatorit as putea spune. Nu o sa spun ca nu sunt iubiti, pentru ca stiu ca oamenii ca dumneavoastra isi iubesc copiii. Doar ca unul sau doi dintre copiii dumneavoastra nu sunt de fapt planuiti, ci mai de graba facuti accidental in urma actului sexual avut. Si cum religia ne interzice avortul, ati fost obligata sa-i nasteti. Daca ati fi avut o educatie sexuala din timp, probabil ca v-ati fi limitat la maxim 3 sau 2 copii.
Asta inseamna lipsa de educatie sexuala. Un exemplu foarte bun sunt indienii. Si ei ca si noi, au cartea lor sacra hindusa ce le interzice orice actiune sau gand sexual pana la casatorie. Si ei sunt mai religiosi decat noi de 10 ori. Drept urmare, uitati-va la ei cati sunt de multi. Sunt un miliard si 200 de milioane numai ei pe planeta. Tocmai pentru ca s-au infranat mult tare si cand si-au dat drumul, au facut la copii de te sperii.
Chiar dacă probabil după alegerea mea m-aș fi limitat la 2 copii acum ma bucur foarte mult și pentru ultimii 2 neorogramati, ii iubesc enorm și ii mulțumesc zilnic lui Dumnezeu pentru ei. Și nu i-am avut din lipsa de informare asupra mijloacelor de ccntraceptie. Pe copiii mei oricum ii educ în spiritul de a amână relațiile sexuale pana după căsătorie, asa cum au făcut și părinții mei în cazul meu, mi-e mila de copiii care vor ajunge la sarcini nedorite sau avort sau boli cu transmitere sexuala tocmai pentru ca vor fi încurajați la scala sa facă sex cu prezervative.
Educatia sexuala nu consta in a incuraja adolescentii sa faca sex cu prezervative, ci li se explica ca daca ei chiar vor sa mearga pe drumul asta, sa stie macar cum sa o faca in asa fel incat sa nu ia boli si sa aiba parte de sarcini nedorite. Asta fiind un lucru vital. Chiar daca nu se va impune in scoli o educatie de genul, adolescentii tot o sa faca sex, pentru ca au si ei hormoni si o sa auda de asa ceva din alte surse, nu neaparat de acasa. Si o sa aiba parte de multe neplaceri daca ei merg pe drumul asta fara sa cunoasca macar cum functioneaza sistemul reproducator si ce repercusiuni poate aduce la pachet. Drept dovada, puteti vedea si dumneavoastra in sectiunea asta pe TPU despre dragoste si sex, cum zi de zi scriu adolescentele despre niste posibile sarcini inchipuite prin contact sexual fara penetrare si fara ejaculare.
Ce imbecilitate scrii...
Tocmai asta ar face educatia sexuala in scoli, i-ar invatat sa se fereasca de sarcini nedorite sau avort sau boli cu transmitere sexuala.
Dar pe unii din voi va tampeste asa de tare religia incat in mintea voastra va imaginiati ca educatie sexuala inseamna doar indemn la sex si homosexualitate. Serios, cum puteti avea o gandire atat de ingusta?
Educatie sexuala, da, obligatoriu.Sexologie suna gresit si te duce cu gandul la altele.
Educatia sexuala este folositoare din punctul meu de vedere dar de la o varsta adolescentina ( 15 ani sau peste )
Astfel poate nu o sa mai fim primii in EU cu cele mai tinere mame
Mai corect se zice educatie sexuala. "Sexologie" cum zici tu, sună mai eronat, copiii crezând ca aceasta materie se ocupa cu invatarea copiilor sa faca sex, sau mai stiu eu sa faca practica in scoli. Mai corect e educatie sexuala, asa se va intelege mai corect, adica cum trebuie sa te protejezi, din ce sunt alcatuite organele genitale, etc, nu sa incurajeze sa faci sex
Îngersuav întreabă: