| Anonima22042020 a întrebat:

Credeți că băieților le plac fetele care preiau inițiativa unei intalniri? E mai ok sa păstrezi distanta și sa aștepți sau ar aprecia dacă l-as invita eu undeva? Știu ca mă place și el știe ca eu îl plac am mai ieșit dar in ultima vreme nu mi-a mai zis nimic. Și mi-a propus sa fim împreuna însă fiind la distanta nu a mai făcut niciun pas. Nu știu dacă e potrivit sa îl invit sau nu. As vrea sa îl întreb dacă mai vrea sa fim împreuna dat fiind faptul ca nu a mai zis nimic de asta, dar nu știu cum sa ii zic. As vrea sa știu ceva sigur ca dacă nu mai vrea măcar sa ne vedem liniștiti fiecare de treaba lui

13 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu te-ar privi negativ oricum dacă l-ai invita, deci go for it.

| Sofer a răspuns:

Invită-l tu. Rar fete ca tine sa invite băieți la întâlnire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-ai refuzat o data și s-a plictisit. sigur și-a găsit pe alta de aia nu îți mai scrie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei!

Nu este o regula de gen ci depinde de fiecare om in parte, fie ca este băiat sau față.

Mie spre exemplu imi place daca o fată preia inițiativa, asta nu inseamnă că și lui ii place, nu îți rămâne decât să afli asta.

Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mult mai interesant să invite fata in oraș și eu m-aș simți de-a dreptul flatat, nu știu despre alții laughing

| Bruno92 a răspuns:

Da mie unu' personal mi-ar placea o astfel de fata.

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Cred că e timid și nu vrea să se grăbească.

| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Buna! Ca sa stii ce il apasa sau care este problema trebuie sa il intrebi tu direct, sa comunicati mai mult.In legatura cu faptul ca sa preiei tu initiativa la o intalnire, nu este o idee rea, probabil el asta si asteapta de la tine, probabil are aceleasi ganduri ca si tine, se simte probabil neglijat, si ii trec prin minte tot felul de idei.Comunicati mai mult si preia tu initiativa! Multa sanatate!

| Pantagruel a răspuns:

Spune-i despre ingrijorarea ta. E cel mai corect asa.

Eu ador fetele cu initiativa.

| Musca88 a răspuns:

Depinde, ai putea lua initiativa cu un baiat timid dar si la altii ar merge

| Anonima22042020 explică:

Ideea e că mă nelinisteste un pic faptul ca mi-a zis ca vrea sa fie cu mine dar totuși el nu mă caută. Adică mereu eu inițiez o Conversație. Când suntem face to face e adevărat ca de multe ori începe și el o discuție dar in mediul online nu prea. Știu ca mi-a zis ca nu e genul care sa caute lumea și ca nu prea vorbește pe net și prefera sa o facă fața in fața, dar totuși, as prefera sa mă caute și el. sad

| servusss a răspuns:

Depinde de la om la om.

| moldo19 a răspuns:

Nu e nimic greșit! ia tu, taurul de coarne in fond nu ai nimic de pierdut succes!