Buna Mary, eu cred ca da pentru ca eu am un prieten de 3 luni si nu am sanii mari, dar el iubeste ceea ce sunt eu, nu corpul meu. :* Deci eu nu cred ca baietii sunt inebuniti doar dupa sani ci si dupa naturalete si frumusete interioara. :* Funda?
Normal ca da. Esti cretina? Daca un baiat sa uita dupa aia inseamna ca nu-i place de fata aia cu adevarat.
Daca un baiat chiar te place intr-adevar atunci te place oricum ai fi! oricum depinde de gusturile baietilor insa cei mai in masura la ati raspunde la intrebare sunt chiar ei!
Baietii sanatosi nu se uita la cum arati se uita la ce ai in interior. si in plus toti barbatii comenteaza despre femeile cu pieptul voluminos
Depinde de baiat . Daca iubeste din interes ( sa se dea mare cu fata la prieteni si ca ce bine arata ) sau chiar te iubeste asa cum esti tu
Si inca cati draga mea. Am avut si eu problema sanilor, ca sunt mici. stai linistita. multi prefera sani mici si fermi, decat mari si pana la buric (cand isi dau sutineu jos). Si eu eram complexata ca am sani mici si am vrut sa imi pun silicoane, iti jur pe viata mea ca baietii (barbatii) au fost cei care mai facut sa ma razgandesc, de la toti am auzit vorba asta: " WHAT'S MORE THAN A HAND IS USELESS".
Pt mine nu conteaza trupul ci sufletul.Sigur nu doar eu zic asta ci mai multi baieti.
Bananacantareata87 întreabă: